"המאמר הזה"
הואיל בטובך, שיר, להתנסח בצורה קצת פחות לקונית. "המאמר הזה לא קשור לחיים" - אם החיים שלך זה ג'נסיס (כנראה שלא) אז המאמר כן קשור לחיים... בכל מקרה אם התכוונת לחיים מסוים ולא לשם העצם, תפרט בבקשה לאיזה חיים ממאות אלפי החיימים בעולם המאמר הזה לא קשור, כי אני יכול למצוא לפחות כמה כאלה... בנוגע למופרכות של המאמר - אתה יכול לקבל או לא לקבל את הפרשנות שאני מציג, אבל אתה לא יכול להתעלם מהעובדה שפיטר גבריאל ככותב הטקסטים של ג'נסיס, היה מושפע מאוד מהמיתולוגיה היוונית בכל ה"תקופה הראשונה" של ג'נסיס. אני לא מבין איך אתה קורא להסברים קלושים אם הם מתארים סיפור מיתולוגי. כשכתוב במאמר על "פאונטיין אוף סלמאקיס" כסיפור מיתולוגי, אתה לא יכול להסכים או לא להסכים עם הפרשנות כי זאת לא פרשנות, זה השיר מילולית. חוצמזה, חלק מהפרשנויות חורגות מהתעסקות במיתולוגיה בלבד ואני לא מתיימר לקשר כל מילה של ג'נסיס באופן חד משמעי למיתולוגיה. כותב יכול להיות מושפע לא רק ברמה המילולית והברורה, הוא יכול לשלב תכנים ברמה גבוהה יותר שדורשת התעמקות בטקסטים. שילוב של התעמקות בטקסטים והכרה של סיפורי וערכי התרבות היוונית יגרום לך, אני מאמין, לחשוב כמוני, ואם לא, ההפסד כולו שלך.