בראסרי עין כרם או כרמא?

בראסרי עין כרם או כרמא?

בוקר אור
נוסעים בסופ"ש לעין כרם ומחפשים מסעדה מומלצת לארוחת ערב
יש לי אפשרות דרך שובר של רעיונית, לבחור בארוחה או בבראסרי עין כרם או כרמא(כולל ראשונות עיקריות וקינוח)
אנחנו לא מתוחכמים מידי מבחינת הטעם וסביר להניח שבעיקריות נבחר באנטריקוט או דג..(ולא פירות ים)
בהינתן הנתונים האלו על איזו מהמסעדות הייתם ממליצים?

תודה!

Noa Navon

New member
הייתי מוותרת על שתיהן

המסעדות בעין כרם הן מלכודת תיירים מיותרת,
בתכלס הייתי שומרת את הקופון למסעדה שווה במקום אחר ומזמינה מקום בצאקרה/ מונא/ מחניודה

תודה רבה. אבל אשמח בכל זאת להמלצה בעין כרם

נמצאים שם בצימר ולא רוצים לנסוע אלא להינות מהאווירה במקום.

Gרר

New member
לא מזמן עלה כאן דיווח סופר מפרגן על ברסארי

מי שכתב/ה נשבעו בנפשם שדיווחים מזועזעים משם בתחילת הדרך כבר לא רלוונטים ושהמקום עבר בדק בית. שווה לקרוא את הדיווח ואם הוא מדבר אליך הייתי מהמר על הברסארי.

היות שלא מגיע גם לך להיענש...

משפחתי המצומצמת ואני הלכנו לבראסרי לפני כמה שבועות, בדיוק בעקבות הביקורת הטובה שצוינה בשרשור הזה, והתאכזבנו קשות (חשבתי לפרסם אז דיווח מפורט, אבל לא הספקתי, וכל יום שעבר נראה לי כהופך את זה לפחות ופחות רלוונטי).
השירות היה רע לתפארת. אולי זה היה רק מלצר מעופף מסויים (מקווה בשבילם), אבל החוויה הייתה רעה מאד (ואנחנו ממש לא משתייכים לחסרי הסבלנות והבררנים). המנות הגיעו בזמנים שונים ומשונים, או לא הגיעו כלל. מנות היו חסרות (למרות שזה היה מוקדם יחסית). נאלצנו לבקש כל דבר מספר פעמים (כולל את החשבון), ועזבנו כשאפילו לא שקלנו לקחת קינוחים שהומלצו רבות בהמלצה ההיא (וגם ויתרנו על חלק מארוחת הילדים שהוזמנה, פשוט כי נמאס).
בהיותנו משתייכים לזן האנשים הלא מתלוננים ולא אוהבים פיצויים למיניהם, לא הקמנו שם קול צעקה. מה שכן, אחרי שהשאר פרשו לקינוח בגלידריה הסמוכה, ניגשתי לבעל המקום והערתי לו על כל מה שחווינו. יש לציין (לטובה) שהוא היה קשוב, ואף הציע שאם אחזיר את השאר, הוא יפצה בקפה וקינוחים, אבל הם כבר הלכו לדרכם (וממילא לא נעים להמשיך לשבת במקום שכל כך לא נהנית בו. כסף זה לא הכל בחיים).
לגבי האוכל, אפשר לומר שהוא היה סביר מבחינת האיכות, מעט מאכזב מבחינת היחס בין גודל המנות למחיר (בחלק מהמקרים היה מיתאם ראוי, בחלק אחר לא). שום בשורה קולינרית חדשה לא הייתה שם, אבל זה בסדר, כי זו לא הייתה המטרה.
בואי נאמר שמנסיוני הלא עשיר בעין כרם, הייתי בוחר בכרמא. המחירים דומים, המנות גדולות יותר בכרמא (ממה שאני זוכר), ובאופן כללי זכור לי שבכרמא היו חביבים ונדיבים (שוב, אל תצפי שם לבשורה הבאה בשוק האוכל).
מקווה שעזרתי במשהו.

כרמא ללא ספק

לא מדובר במסעדת פאר אבל האוכל בה לא רע בכלל, ומכל מקום ביחס למחיר מקבלים תמורה הוגנת ביותר. לכו על פסטות, פוקצ'ות, סלטים וכד' - כל אחד ימצא שם משהו. אם אתם לא "מתוחכמים מידי" יש סיכוי שהאזהרות היו מוגזמות ותגלו שמדובר באחלה מסעדה. החסרון היחיד הוא שבסופי שבוע היא מאד עמוסה (אבל גם בעומס השירות והמטבח יעילים באופן יוצא דופן).

בראסרי עין כרם לעומת זאת היא מעין קפולסקי לא מוצלח שהתחפש למסעדה. כשנכנסים הכל נראה מבטיח, אבל ברגע שהאוכל מגיע לשולחן מבינים שמדובר בנפילה...

אגב, מלה ביסטרו היא גם אופציה לא רעה בכלל (ממש ממול כרמא).

למעלה