בראוניז-דחוף

טיפ_טיפ

New member
בראוניז-דחוף

אחי בטירונות כעת ובגלל שהאחות הנודניקית שלו שלחה מיסרונים כל השבוע והעירה את כל האוהל הגיע זמן לפיצוי דרי האוהל והפלוגה. אני מחפשת מתכון לבראוניז פיצוצי שיגרום לכל החיילים לסלוח לי, ולאח שלי לאהוב אותי 'קצת' יותר

יוכי68

New member
טיפ_טיפ באתר של קרין יש מתכון מעולה

טיפ: לא לאפות יותר מידי.

טיפ_טיפ

New member
זו תמונה של המתכון שצירפתי?

כי יש שם כמה מתכוני ברוניז. חוץ מזה, לפי המתכון שצירפתי לא צריך להשתמש בבלנדר, אני צודקת או שפיספסתי משהו?

cial 1

New member
ליוכילה מרשה לי אהגיב חסגור את הפורומים?ואת

המטבח וללכת ליער או לפרדס ומה נוכל שם גם על אפיה בבור כמו הפרמיטיבים עד היופ כך אופים ואוכלים או להגיב לקרים גורן שלנו לקנות הרבה עם אלפי קלוריות אין היגיון ולא ביגוי בכול מילה זו הרי אחנו נכון רוצים לאפות ולאפות אבל זה עם טעם ומה שצריך ?ועלי אני אוכל באפיה הוא החלום שלי וחושבת גם של כול אחת ואחד AS BAKR ANS BAKING לבשל תמיד מבשים ואוכל מהסיר לא נשמר יותר מיומיים" ואכל באפיה נשמר טוב משום כך מתקבל על הדעת המים של הסיר מקבלים מיד חומוצות ושל האפיה לא. עכשיו אם מדובר לגבי העות או עוגיות אז כך יש כמה שעות של אפיה והם ביחד להכין עוגה והעוגיות ומה מחר יש לי מה שהכנתי אתמול זה ההיגיון הרי אף אחת או אחד מאיתנו לא תפתח קונדטוריה ועוד מה תגידי קרין גורן על יום שעות אחדות של המימונה מה יש לה להוסיף על נושה זה נדה ונדה ויש המכחנים את העוגיות עוד בחול המועד של החג כולל הריבות אז די והאמינו לי כמה עוגיות או פרוסת עוגה אין בה את כמות הקלוריות אשר במצה כך נאמר רק קלוריות ואז אני מוסיפה את החמאה והריבה או הגבינה? מה קורה הקלוריות חוגגות. זה מה שהיה להוסיף על המאמר או האפיה לא לאפות הרבה לאכול טוב ובריא וללשמור כנה אפשרי ואנו נחסוך מאמרים וגם המלתוץ זוטרים? והרי עוד יאמר על זה וךי לא עושה את זה כי אין חדש הרבה תחת השמש ............ הכול משמין? שבת שלום למתוקה שלי וגם לכולם למתה אני אתחיל לתת כמה מתכונים לחג הפסח והם של אפיה לרוב אז לתת או או לא? אחרי מאמר כזה צריך לחשוב

יוכי68

New member
הנה הבראוניז שהכנתי מהמתכון של קרין

שוב.......לא לייבש - הייתי צריכה לאפות פחות מ 25 דקות - אך גם כך יצא נ ה ד ר .

יוכי68

New member
זה המתכון שפעלתי על פיו - מסרה מאיוש

מתכון לבראוניז:/קרין גורן אני מציעה לך להכפיל כמות,אני הכפלתי לפני שבועיים לכיתה של בני והשתמשתי בתבנית מלבנית הגדולה ביותר, התקבלו 35 חתיכות. לטרוף ידנית 4 ביצים שלא יהיו קרות { פשוט תוציאי אותם רבע שעה לפני שאת מתחילה} עם כוס וחצי סוכר להוסיף להם 250 גרם שוקולד שהומס ביחד עם 200 גרם מרגרינה. לצנן מעט לערבב יחד הכל להוסיף 6 כפות קקאו 1 כוס גדושה קמח ועוד 2 כפות { הקמח ללא אפיה } להוסיףמעט מלח. וזהו לשפוך לתבנית ולאפות ב180 בערך 30 דקות. מה שחשוב בבראוניז זה לא לאפות יותר מדי ,את תראי שהוא מתחיל לקבל שכבת קרום למעלה והמרכז לא רוטט יותר אז להוציא. כשמתקרר לחתוך לקוביות . בבראוניז הקצוות תמיד מתייבשות לכן את הסנטימטר שקרוב לדפנות תני לילדים לנשנש. אני(יוכי) ממליצה לאפות 23-24 דקות ולא יותר.

למעלה