בראודר בקון

sprqy

New member
בראודר בקון

הצחיק אותי שהוא אמר שלא נותנים לו להשתגע על הסט בסטארגייט כי אז הוא פשוט יתחיל לרוץ אחרי וולה (קלאודיה) על הסט לכל מקום שהיא הולכת
חוץ מזה הוא מתגעגע לקלאודיה שהייתה איתו בקון בשנה שעברה, היא עסוקה השנה עם ההריון כנראה... הכל על הקון באתר מספר אחת המתעדכן תכופות!!

aerynsun

New member
ממי

מזל שיש דמויות בינו לבין קלאודיה, אחרת איך הוא היה יכול לרדוף אחריה לכל מקום? *קריצה* לעומת זאת מי שרודף אחרי מי זאת קלוד אחרי בן. סטארגייט!

eve6

New member
איזה קטע

תמיד היה נדמה לי שזה אולם ענק, ומהתמונה זה נראה מקסימום אולם חתונות

eve6

New member
מכריזה - *דיבור מהאף*

...מזלטוב וסימנטוב...קבלו בבקשה את החתן והכלה...הצדיק והצדיקה...בנימין קרייטונוביץ' ויוכבד-ואלה מלדורנובסקי! ... ממש נראה כמו אולמי בונבוני אביב

tab2

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איפה זה אהיה בארץ? בירושלים הקדושה או בת"א הפראית או אולי בנגב עם אנרגיות חיוביות. נראה לי שזה אהיה בנגב ככה מויה תוכל להגיע גם. לנחות מבלי שאף אחד יראה אותה.

aerynsun

New member
זו אני

לפני כמה ימים שאלתי שאלה בפורום אופנועים והם ראו שאני בחורה וקיבלתי תשובות סקסטיות...מגעיל! אז החלפתי יוזר בשביל להכנס לשם.

eve6

New member
הייתי לא מזמן בחתונה בעפולה

זה נדמה כאילו קרוב, אבל לתל אביבית כמוני זה נראה נסיעה ארוכה לאללה, ועוד בחושך מוחלט (בדרך צפונה משום מה שכחו את הפנסים). אז אם לחזור לטופיק, מויה תוכל בהחלט לנחות בכל השטחים השוממים שבדרך לעפולה...בלי לפגוע כמובן בעפולאים המבקרים בפורום
פשוט כתל אביבית זה נראה לי ממש כמו ה-UNCHARTED TERRITORIES

sprqy

New member
UNCHARTED TERRITORIES??

נשמע יותר כמו Tormented Space
להזכיר לכם מה זה היה: it's a place where neither Peacekeepers nor Scarrans will travel. "Right, it's a rough neighbourhood," John says. "Those who go there usually vanish," Aeryn points out, as Pilot adds that navigation is hazardous, as the area is reportedly a nexus of wormholes

sprqy

New member
באמת נראה מוזר השנה!!../images/Emo6.gif

החליפו אולם או משהו?? אני זוכר אולם יותר גדול ומפוצץ אנשים עד הבמה... והלוואי שגברת מלדורנובסקי הייתה מגיעה גם

lironlondon

New member
נצ"ש

שלומות כולם... לא רציתי לפתוח שרשור חדש בשביל זה אז התעלקתי על השרשור הראשון שמצאתי. לא הייתי כאן כבר המון זמן, העונה ה-4 בהוט כבר הסתיימה וכלם ראו הכל. ורק אני לא. הפסקתי לראות בהוט כי פספסתי המון פרקים ולא רציתי להרוס לעצמי, אז אני מורידה (כבר חודש פחות יומיים) את העונה ה-4 מהתחלה למחשב. נקווה שיעבוד. הגעתי כבר ל-50% :p סתם, באתי לראות מה קורה ומה נשמע, איך הפורום ומה קרה כשלא הייתי פה. ותאמינו לי שהתגעגעתי. לירון

MeItOsH

New member
../images/Emo153.gifברוכה השבה!../images/Emo8.gif../images/Emo118.gif

אני ראיתי את העונה ואני גם מורידה אותה.. תמיד כיף לראות אתזה בלופים.. אבל תורידי גם את המיני סדרה! [שאני ד"א ראיתי גם במחשב וגם בהולומרק..-אבל ראיתי קודם במחשב..] וזהו..

קידבו

New member
חודש ועוד לא ירד הכול? אני סיימתי

להוריד היום בבוקר, לקח כשבועיים וקצת. ובדיוק עכשיו 00:46 סיימתי לראות את הפרק העשירי שפשוט קרע אותי מצחוק! הפרק הוא coup by clam. כשהם אכלו משהו שלא היה ממש טוב להם. אתם יודעים למה אני מתכוון. חחח מסכנה ארין, להיות עם הבעיות של רייג'ל, וכשהם התחפשו! חחחחחחח נקרעתי מצחוק. זה פרק טובבבבבבב

sprqy

New member
באמת חודש זה הרבה מאד!!!

גם אנ הורדתי את עונה 4!! נראה לי חצי מהפורום על אותה הורדה
חודש זה המון!! שבוע זה נורמאלי - כנראה שלא משאירה את המחשב דלוק בלילה... שמח שנהנית בפרק, גם אני אוהב את הפרק למרות שהיו עליו דיבורים שהוא עלוב ומעצבן... אבל על טעם וריח... אני רק בפרק 5, אתמול ראיתי את 4 עם הלבה ושוב נקרעתי... פרק קומי מצויין!!!

קידבו

New member
הפרק הראשון בעונה ממש מצחיק

יש המון קטעים קומיים בסדרה. פשוט מעולה. סוף סוף ראיתי את הפרק שהם חזרו לעבר שלא ראיתי כששידרו ואיזה מטורפים הם שם. דברים מוזרים קרו שם וסוך סוך הבנתי מה היה בדיוק עם השריף בסוף העונה שמדבר על זה שהם היו שם פעם וכולם חושבים שהוא משוגע. חח

lironlondon

New member
חודש זה לא הרבה

כשיש לך אינרנט דפוק כמו שלי. השארתי את המחשב דולק לאורך כל החודש, כולל לילות, שבתות וחגים. מה לעשות, אינרנט בעייתי. אין לי מזן לראות פארסקייפ!!! :O אני אראה את עונה ארבא לקרובים שבאים אלינו מאמריקה (בפעם הראשונה בחיים שלהם ושלנו). נראה מה דעתם :]

למעלה