בראד פיט קטלני

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
בראד פיט קטלני

אוקיי סתם שם כדי למשוך תשומת לב הקוראים ההודעה היא בכלל 12 monkeys and fight club אבל האקדמיה תרגמה אותה ככה, אל תאשימו אותי כמה עובדות שוליות חביבות ב12 קופים ברוס ומדלן נוסעים במכונית שיש עליה סטיקר חביב של: LOVE ANIMALS DONT EAT THEM ובמועדון קרב בראד נוסע במכונית שיש עליה סטיקר דומה שאומר recycle ur animals מה זה משנה ? סתם אני מנסה להראות משהו, שהרי ב12 קופים בראד פיט מוכיח לברוס ולצופים שאנחנו סתם צרכנים, ומי שלא צרכן הוא חולה נפש , ובעצם הסרט מעביר ביקורת שאנחנו הצרכנים הם אלה הטיפשים באמת. גוינס (בראד פיט ב´קופים´) מתנגד לרעיון של כליאת בעלי חיים וניצולם והקרבתן לעומת טיילר (בראד פיט ב´קרב´), שגם הוא כמובן מתנגד בטירוף לתרבות הצרכנות, שבעד הקרבת היצור -אדם (או קוף אם מיחסים חשיבות להגדרת ה SPAEC MONEKY) - למען המטרה הנעלה אם יתחשק לי ואזכר ארשום עוד דברים על פייט קלאב אני אהבתי את הסרט אבל אני לא אוהב את האהבה המוגזמת שיש לכמה אנשים עליו אבל אז אני שואל את עצמי למה זה מפריע לי שמישהו אוהב את זה?! הרי אם מישהו יורד על מטריקס אני רוצה שמשהו רע מאד יקרה לו, אז ... לא משנה קיצר שמישהו אי פעם יגיב להודעה על 12 הקופים GODAMNIT

^nurv^

New member
אם תשים לב ב-12 קופים

בתחילת הסרט, כשהדמות של בראד מדברת עם הדמות של ברוס בבית משוגעים, גם שם בראד מדבר על תרבות הצריכה, ועל הפרסומות ששולטות לנו בחיים. בקיצור, יש הרבה דמיון בין הדמויות האלה.

IC4

New member
אם תשים לב ב"בראד פיט קטלני"

זה די ברור מאליו שעל זה דיברתי דביל :) או כמו שסבתא שלי היתה אומרת - הנה קח גילדן לך תקנה ביצים (מטבע הולנדי)

^nurv^

New member
לללללאאאאא

אתה ציינת רק את העניין עם הבעלי חיים ב12 קופים. אני ציינתי לא רק את הבעלי חיים, אלא ממש את העניין של תרבות הצריכה, שגם מופיע ב-2 הסרטים. דביל או כמו שסבתא שלי הייתה אומרת - זהירות! נאצים! :) (אני מקווה שרובכם כאן לא נעלבים מקצת הומור שחור)

למעלה