בראבו

JacKiE3

New member
בראבו

זוכרים שפעם הייתה תוכנית בערוץ 2 שנקראה בראבו? הקיצר היה שם איזה ילד אחד שרקד כמו מייקל.... אני חייב לדעת את השם שלו, מישהו אולי יודע ?

JacKiE3

New member
כי

אני רוצה לקנות מטלעד את הקלטת שבה הוא מופיעה והייתי זקוק לשם שלו.

CrAzY4uMJJ

New member
אההה...

כבר ביקשת מהם?? הם ימכרו לך קלטת?? מוזר לי לשמוע את זה..

pulpula

New member
למה מוזר? הם מוכרים כל דבר שמוכנים

לשלם עליו.. אגב דבר כזה יכול לעלות אפילו יותר מ100 ש"ח..

comback

New member
אם אפשר להזמין אז...../images/Emo47.gif

אז אפשר להזמין גם ת'קלטת עם ההופעה של מייקל בארץ מתקופת דאנג'ראס ששודרה בערוץ 3...

pulpula

New member
ההופעה של מייקל לא שודרה מעולם

במלואה בשום תחנה. מה ששודר זה תוכנית על ההופעה בהנחיית עינת ארליך. שודרו קטעים מתוך ההופעה. נראה לי, אם אני זוכרת נכון, בסך הכל שודרו יחד בערוץ 1 ובערוץ 3 אולי 2 וחצי או 3 שירים מתוך ההופעה ותו לא... (מדובר כמון באחת מההופעות).

comback

New member
כן...כבר אמרו לי...../images/Emo47.gif

נחתתי מהשמיים
... (או שכבר אמרו את זה פעם ושכחתי..)

pulpula

New member
אגב.. לידע הכללי, לפני כשנה התקשרתי

לארכיון של ערוץ אחד. שאלתי אם יהיה ניתן להזמין את הקטעים ששודרו על מייקל בחדשות שלהם. הם אמרו שכן.. המחיר ל5 דקות- 100 ש"ח
אקפצץ לשלם...

HOT4Umichael

New member
אאמ'לההה איזה גנבים!

אני לפני כמה שנים ביקשתי מערוץ 3 את הכתבה שהייתה על טל שגב אצל גיא פינס והם שלחו לי רק(!) את הכתבה עד הבית ללא תשלום בכלל!!!! הם ערכו את הקטע הזה ושלחו ולא דיברו בכלל על כסף.. טוב נו, ערוץ 3-מספר דגול !!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחעעעע... נטלי תמונה ופוזה הורסתתתתתתתתתתתתתת אררררררר..... ----->>>>>>>>>>>>>>>>>>

pulpula

New member
LOLLLL וואי מגניב...

חח עוד קטע מצחיק שקרה לי.. כשההאשמות התחילו התקשרו אלי מתחנת רדיו דרום אם אני לא טועה וראיינו אותי. זה היה די בהפתעה ולא הספקתי להקליט. שאלתי אם הם יכולים לשלוח לי את הקלטת והם אמרו שתמורת 90 ש"ח או משהו בסביבות הסכום הזה הם ישלחו לי XD פחעע

ilovem

New member
טוב שרונה, די

פתאום קלטתי שכל הפורום זועק אדום בעיניים שלי! ואז קלטתי שאת פשוט מבייצת פה שעות על שעות! די! נמאס, עברת את הגבול, תדעי לאסוף את הפקלעות וללכת בזמן! מה זה?!

יש לי את הקטעים האילו, שודרו 2

שירים, יואמן ניצ'ר ווונה בי סטרטינג סמטינג, סליחה שאין לי כח לאנגלית עכשיו... זה נכון שלא שידרו אותה בשום ערוץ, אבל בטוח צילמו אותה, השאלה היא מי, ואיך מגיעים אליו...

unb®eakable

New member
ghosts

אני זוכר שראיתי את זה גם בראבו וגם בדודו טופז זה היה מהפנט.

pulpula

New member
אני זוכרת שהצבעתי והצבעתי ולא

הרפתי
זה היה ממש יפה.. נראה לי שיש לי את זה איפהשהו תקוע באחת מקלטות הוידאו אבל אין מצב שאני אמצא את זה.

adva mj

New member
דרך אגב שרונה...

מצאת את הארנק? את פשוט לא מחוברת במסנג'ר...

למעלה