במלואה בשום תחנה. מה ששודר זה תוכנית על ההופעה בהנחיית עינת ארליך. שודרו קטעים מתוך ההופעה. נראה לי, אם אני זוכרת נכון, בסך הכל שודרו יחד בערוץ 1 ובערוץ 3 אולי 2 וחצי או 3 שירים מתוך ההופעה ותו לא... (מדובר כמון באחת מההופעות).
אני לפני כמה שנים ביקשתי מערוץ 3 את הכתבה שהייתה על טל שגב אצל גיא פינס והם שלחו לי רק(!) את הכתבה עד הבית ללא תשלום בכלל!!!! הם ערכו את הקטע הזה ושלחו ולא דיברו בכלל על כסף.. טוב נו, ערוץ 3-מספר דגול !!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחעעעע... נטלי תמונה ופוזה הורסתתתתתתתתתתתתתת אררררררר..... ----->>>>>>>>>>>>>>>>>>
חח עוד קטע מצחיק שקרה לי.. כשההאשמות התחילו התקשרו אלי מתחנת רדיו דרום אם אני לא טועה וראיינו אותי. זה היה די בהפתעה ולא הספקתי להקליט. שאלתי אם הם יכולים לשלוח לי את הקלטת והם אמרו שתמורת 90 ש"ח או משהו בסביבות הסכום הזה הם ישלחו לי XD פחעע
פתאום קלטתי שכל הפורום זועק אדום בעיניים שלי! ואז קלטתי שאת פשוט מבייצת פה שעות על שעות! די! נמאס, עברת את הגבול, תדעי לאסוף את הפקלעות וללכת בזמן! מה זה?!
שירים, יואמן ניצ'ר ווונה בי סטרטינג סמטינג, סליחה שאין לי כח לאנגלית עכשיו... זה נכון שלא שידרו אותה בשום ערוץ, אבל בטוח צילמו אותה, השאלה היא מי, ואיך מגיעים אליו...