בראבו יס

snier1991

New member
בראבו יס

להחליף את סדר הפרקים? מה זה ערוץ 11? יס החליטו לשדר את פרק 8 במקום בתקופתו, ומה שהכי מצחיק שאני לא חושב שזה טעות. אם הפרק הוא בולשיט מוחלט כפי שאנחנו מבינים בסופו ואפשר לשבץ אותו כדי להזכיר עלילות אחרי הפסקה של שבועיים מה רע? אפילו כל הכבוד ליס על ההשקעה שלא תקעו אותנו עם קליפהאנגר באמצע ימי השואה והזיכרון, אבל זה סואופ ובסואופ שני פרקים הם אלוהים ופתאום קיבלנו פרק עם כרמליטה בחיים,קארן וסיימון מתחתנים וההוא עדיין לא כומר וזה לא רק שלא מזכיר כלום זה פשוט מבלבל. אב כן והיה פרק ביב במיוחד למרבה הפלא סאמירה אמסטרונג שבאה עם אחלה סיפור.

LeRanch

New member
ואני לא הבנתי מה לעזאזל הולך שם

(כמו שכתבתי בתגובה להודעה השנייה שלך..). כשחושבים על זה, אם היו משדרים כמו שצריך אז הפילר עוד היה הגיוני ואולי לא עד כדי כך משעמם..

snier1991

New member
אני ניסיתי להבין מאיפה מוכרת לי העיתונאית

והתחלתי לחפש בTVCOM את הפרק ולא מצאתי, ויצאתי מחורפן לגמרי. אני חיבבתי את הפרק דווקא, העלילות ברובן היו קצת מפגרות(במיוחד פטריק עם החשפניות) אבל מאד אהבתי את זו של סאמירה עם קאי שמחליטה להיות לוחמת חופש באי קוקיל כל פעם שאמרו שם קוקיל צחקתי כמו מפגר, היה בזה משהו פשוט הזוי). מה שאני לא סגור לגביו זה כל המבנה שלו זה היה נראה כמו פרק אינטרנטי, מין פרומו שצריך להיות בן 10 דקות עם קריצה בסופה.

LeRanch

New member
זאת היידי מ"גיבורים"

אשתו של ניית'ן (גם אני ידעתי שאני מכיר אותה מאיפשהו וחיפשתי ב-imdb)

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לא הבנתי כמה פרקים פספסתי
ופספסתי אולי פרק 1.. או אפילו זה לא.. זה היה ממש לא מובן!

למעלה