בק"ט!

בק"ט!

שוב לא הלכתי לישון (האימה... האימה!!!) והייתי עסוקה בכתיבת סיפורי, שמשום מה, נהפך לסיפור אפל ומפחיד... *מהרהרת* בכל, מקרה, זה היה כ"כ משעמם עד שהגעתי לפראלין! זה הפך את הסיפור למעניין יותר!!! נ.ב.-רציתי להיות הראשונה שאומרת בוקר טוב! אז- "בוקר טוב תלמידים!" (תיזכרו בתקופה של המורה נחמה...
)

bimbo.

New member
תפוחצ´יק, האם תרשי לנו בעתיד ../images/Emo22.gif

להשוויץ שבפורום שלנו העלית את פירות ביכוריך?

shy-1

New member
כן, האמת שהוספתי אל ראשי התיבות

כי היתה אחת טלי שכתבה לפני, ומשום מה נמחקה מהרישום. והיא כתבה איזה 3 ראשי תיבות ששגעו אותי. והפירוש: בוקר טוב סיידר תפוחית, באמת סיפור יפה, עלי והצליחי. SHY

וווו! כתבתי שיר חדש! מקווה שתאהבו!

נגיעה חלמתי הרבה על נגיעה. שמישהו יגע בנפש. ומצאתי שיר שיעשה זאת, שיר שדיבר אל ליבי. חלמתי הרבה על בכי, על כך ששיר יגרום לי לבכות. שיר שידבר עליי, שיר שידבר אליי. אז כך הגעתי למסקנה. השיר היחיד שיעשה זאת, יהיה אותו אחד, שבו אכתוב בשעת משבר. היו שירים שהעציבו אותי, היו שהצחיקו. היו עם מנגינה שוברת לב, היו כאלה שהוציאו גיחוך. היו שירים אמיתיים. היו שירים של משוררים. היו שירים שבאו סתם, והיו שבאו מהלב. אז כך הגעתי למסקנה. השיר היחיד שיעשה זאת, יהיה אותו אחד, שבו אכתוב בשעת משבר. בסך-הכל הבנתי, כי כל משורר, מנסה למצוא שיר. שיר שידבר עליו, ואליו. משורר כותב בשביל עצמו. מי שאינו כותב, מצא את השיר, שהיה בנוי בשבילו. אז לכן אני כותבת שיר זה. על מנת למצוא את השיר שלי... אז כך הגעתי למסקנה. השיר היחיד שיעשה זאת, יהיה אותו אחד, שבו אכתוב בשעת משבר.

bimbo.

New member
למה את מחכה למשבר? במה ../images/Emo12.gif

אנחנו והשירים אשמים?? ומה עם שירים בשעת שמחה? מתו??

גלי®

New member
בימבו שלנו , זה מין גיל כזה .... הם

מתרגלים את כל מגוון הרגשות ... אל תדאגי לתפוחית שלנו , אני בטוחה שיש לה בראש גם המון שירים שמחים שייצאו בקרוב ....

למעלה