בק טו ביזנס

G4rfi3ld

New member
בק טו ביזנס

אחרי החגיגה אתמול וההתלהמות בפורום השכן, בואו נירגע עם קצת חדשות אייקאסט וטבלת אירוחים: - כאמור, אנוכי עבר את ה-2000 האזנות, התבססתי במקום ה-10 ובקרוב מתוכננת הסתערות לקראת המקום ה-7. - גם האירוחים ואסף אנטמן ב-20 הגדולים. - "קנטה ברזיל" ו"גטו" מתקדמות אט-אט במעלה הטבלה, כאשר שתי התוכניות אף כיכבו כ"מומלצים". התכנית של שלי עם אליזט זכתה להרבה מאוד האזנות ומסתמן שהיה שווה כל הכאוס ששרר ברדיו ביום רביעי. - יש לנו עוד איזה 7 נציגים חוץ מאלו ב-100 הגדולים, ובסך הכל 11-12. נאה ביותר. אנא תייחצנו את התוכניות שלכם בכל אפיק אפשרי. - יש כמה תוכניות חדשות בעמוד שלנו: מת על מטאל, בחזרה לאפריקה, פול אפ וכן "סושידיסקו" - אין לי מושג מה זה, זה לא קשור אלינו לרדיו, אבל משום מה זה בעמוד שלנו. ולאירוחים: השבוע: שלי מארחת מורה לפיתוח קול...נשמח לעוד מידע, שלי? 23.5: נעמה מארחת את מריונטה סול ונדב אזולאי, שחוץ מעל עצמם ידברו על הסצינה השוקקת בבאר שבע. 30.5: שעה אחת עם רם אוריון, באירוחה של נעמה, ושעה אחת על רם אוריון מבית היוצר (נא לומר "בית היוצר" במבטא מאור-כהני) של דיג'יי בוזי. 6.6: רצינו לעשות ערב מטאל, בסוף נעשה תכנית עם שני קידר. 13.6: הבלאק ליפס1!!1 אהההעעע! 20.6: כן כן, כן כן: רוקפור. עוד בתיכנון: איטליז, דוד פרץ, איזבו, הלייבל פית/קית (דני הדר ועוד), רן יורגנסון ומי שתרצו להביא עוד.

הייית שמחה להשתתף

באירוח של שני קידר. לרוע המזל אני הולכת באותו ערב למופע מחול בפסטיבל ישראל (כי זה מה שתלמידים באמירים עושים). אם צריך אנשים לרוקפור או לפתקית אשמח לעזור. וכאמור, אם למישהו מתחשק בטעות להביא את ביורק או את פטי סמית לראיון על הדיסקים החדשים שלהן, אתם יודעים את מי להזמין.... (כן, אני יודעת שהדיסק של פטי סמית הוא דיסק קאברים בינוני. עדיין, פטי סמית').

G4rfi3ld

New member
האירוח של שני קדר

יוקלט במועד מוקדם יותר, אז דברי איתי - גם ברוקפור יהיה טוב אם תהיי.

davecom

New member
אני לא אגיד משהו על מופעי מחול

פעם שעברה זאת היתה אופרה. כל הכבוד. למה רק לא סוחבים תלמידים לאוגנדה, או לסירה. למה תרבות זה רק אופרות או מחול?

דבר עם רות הכהן פינצ'ובר,

אתה המוזיקולוג שבחבורה. (לי אישית זה לא מאוד מפריע כי לסינדרום, לסירה, לפטיפון או לריף רף אני יכולה ללכת גם לבד, לעומת זאת, לאופרה בחיים לא הייתי הולכת אם לא היו מסדרים לי כרטיס מוזל והסעה)

עוד מידע:

עופר כלף, מורה לפיתוח קול באקדמיה למוזיקה בירושלים, ידבר על היבטים של הפקת קול בתרבויות השונות ובסגנונות השונים. אני אכתוב יותר פרטים בהודעה נפרדת, בה גם אתן הזדמנות לגולשים לשאול אותו שאלות, עליהן הוא יענה בשידור. ולמי שיהיה איתי באולפן באותו יום: הבחור כפרה ברמת-על. מבטיחה שיהיה כיף.

davecom

New member
אני מציע שזה יהיה במסגרת אחרת

דווקא רעיון טוב עם הסידרה הזאת. אבל זאת סידרה ואפשר למצוא לה מקום קבוע אחר. אולי נתכתב במייל על זה?

G4rfi3ld

New member
אהמ תקבע איתו בעצמך אהמ

(יענו, הכדור במגרש שלך) (הערה לעצמי: לשקול לכתוב תזה בנושא אמוטיקונים) (עוד הערה לעצמי: לתת לעצמי כאפה על השימוש במושג אמוטיקונים)

davecom

New member
אני לא חושב שהם ישמחו

אם נקרא להם ככה. "הדביקונים מתארחים ברדיו הר הצופים"... המממ...

למעלה