בקשת תקשור

UNIVERS1

New member
בקשת תקשור

רותי היקרה, צהרים נפלאים לך, לפני כשלושה וחצי חודשים נפטרה חמותי, אימו של בעלי. בעלי, הקטן באחים, היה קשור אליה קשר רגשי עמוק מאוד, וגעגועיו אליה רבים.. רותי היקרה, בעלי מבקש מאוד מסר ממנה, אשלח לך את פרטיה של חמותי לתיבת המסרים האישית שלך, אנו ממתינים לתשובתך בסבלנות רבה
המון - המון תודות!

רותי 11

New member
UNIVERS1 יקרה

מה שאני מקבלת וזה ישירות מההדרכה שלי ולא מנשמת הנפטרת נאמר לי שכרגע היא בשלב של סגירת מעגלים, היא יודעת ומודעת לגעגועים העזים של המשפחה אליה, ולתחושת האובדן שלהם, אבל כרגע היא לא פנויה לענות ישירות, היא כרגע בשלב של הבנת המקום שהיא נמצאת בו, ובמקביל היא כמו שציינתי סוגרת מעגלים, היא אמנם נמצאת בסביבתכם כל הזמן, היא לא עזבה עדיין או יותר נכון לא כל החלקים שלה עזבו את האזור הזה, חשוב לה להעביר שהיא מאוד אוהבת אתכם ומאוד חשוב לה שידעו שטוב לה איפה שהיא נמצאת שהיא מרגישה הקלה עצומה, לאחר מה שהיא עברה (ואין לי מושג מה היא עברה) אבל היא משוחררת, וטוב לה, וכמו שאמרתי היא כרגע לומדת מחדש את החוויה מחוץ לגוף זה עושה לה טוב להרגיש משוחררת וקלה, לכן חשוב להעביר מסר למשפחה שיקבלו את המקום הזה ושזה מקום טוב מאוד, והיא יודעת שאתם עוד תפגשו למרות שאתם לעולם לא באמת נפרדים. היא מבינה מאוד את הקושי שיש לכם, אבל אין בידה לעשות מעבר לכך שהיא מנסה לומר לכם שתבינו שטוב לה ותקבלו את זה באהבה. ושוב הרבה נשיקות ואהבה יש לה לשלוח אליכם. ולגבי בעלך היא פונה אליו אישית - היא יודעת שזה עדיין טרי מאוד וקשה לקבל את זה את הפרידה הזאת, אבל היא יודעת שהוא עוד יתגבר על זה והוא יקבל את זה היא מוסרת לו את מלוא אהבתה ותמיכתה.

UNIVERS1

New member
רותי היקרה מאוד.. אני כל כך נרגשת..

תודה על המסר... אכן, חמותי עברה דברים לא פשוטים.. מות בעלה, שנה וחצי, לפני פטירתה.. מחלה קשה מאוד... רותי, המון תודות... המון - המון..

למעלה