בקשת רעיונות

בקשת רעיונות

אני אוהבת להתעסק הרבה עם הדגדגן שלי, ולכן אוהבת להיות לבד הרבה זמן. אבל בחיים צריך גם לתפקד וללמוד וכשאני בכיתה פתאום אני מרגישה צורך לנגוע ואם לא אז זקוקה לדמיין את עצמי במים וכיון שזה לא המציאות אין לי ביטחון עצמי. רציתי לשאול האם יש משהו שלא מרעיש ושאף אחד לא יכול להרגיש בו, כדי שאוכל לשים אותו כל הזמן בנרתיק והוא 24 שעות ידגדג אותי ?[ אני שמתי לב שכאשר אני לומדת, אז הקשב והריכוז שלי נעשה טוב יותר כאשר אני דואגת לעיסוי עדין של הדגדגן, ולכן רציתי איזשהו רעיון שאוכל ליישם את זה גם בכיתה מבלי שאף אחד ירגיש. לרוב אני לובשת חצאיות ארוכות מאוד כמו דתיה. תודה ושבת שלום.

יש בחניות לאביזרי מין מיני ויברטור קבוע בפנים

כשבא לך מפעילים בלחיצת כפתור . ראיתי פעם פירסומת כזו אי שם . להנא בי

האם זה מתאים?

שלום לך אני מאוד בעד לאונן, מאוד בעד להנות, מאוד בעד לגרות את עצמנו מתי שבא לנו, אבל נשאלת השאלה האם זה מתאים בכל מקום? האם זה מתאים בזמן הלימודים, בזמן העבודה, בזמן קניות...... האם אין לך אפשרות לדחות את הסיפוקים הללו ולמצוא דרכים יותר פשוטות לריכוז? אם יש לך הפרעות של קשב וריכוז שווה לבדוק רטאלין ודומיו כדי לסייע כדי לא לקשור את ההרגעה של האוננות לכל מיני צרכים אחרים שלא תמיד עוזרים או מתאימים מבחינת הזמן והמקום. כמו כן גירוי של 24 שעות מתיש ומזכיר יותר צורך של התמכרות. מציעה לך לבדוק על איזה צורך זה באמת עונה.

נכון בכמה מה שאמרת.

התשובה היא לא. לא מתאים כי אם אגרה את הדגדגן בשיעור, ארגיע את הדחף לאונן אבל לא אצליח להתרכז. ויש לי הפרעת קשב סלקטיבי, אבל הפסיכיאטר שאיבחן את הפרעת הקשב הסלקטיבי לא יודע שהדבר שעומד מאחורי הקשב הסלקטיבי הוא באמת התמכרות לאוננות. אני לא מצליחה להתרכז בכלום רק במין ובאוננות ובפנטזיות. אודה על עצות מה לעשות ? האם יש טיפול נגד התמכרות מינית ?

efratro

New member
לא מבינה הרבה

אבל אולי תחזרי לאותו פסיכיאטר? אני חושבת שהוא מבין קצת יותר... חייב להיות טיפול להתמכרות לאוננות!

למעלה