בקשת רייקי...

n a l a

New member
בקשת רייקי...

חצופה שכמוני....
מבקשת רייקי לענת בת כרמלה נולדה ב 12/04 שולחת לה עכשיו, אבל מאחר ויש כאלו אם אנרגיות יותר גדולות משלי אשמח לעזרה...
תודה מראש לכולם....ליהי

smile2life

New member
../images/Emo23.gif שולח אבל אין כאן עיניין של עצמת אנרגיות

לפי הבנתי את הרייקי - מטפל רייקי לא משתמש באנרגיות שלו אלא מתעל ומשמש כצינור להעברת אנרגיה (קיי\צ'י\אנרגיית חיים אלוהית) מהמרחב הכללי או הייקום וליצירת איזון אנרגטי בעזרת אנרגיה זו. אנא תקנו אותי אם אני טועה. יחד עם משלוח הרייקי נראה לי נכון לפתוח דיון בנושא מהות הרייקי. רודי, אוריאל, איתן, נועה, טיפות קינמון ושאר החברים היקרים מוזמנים לחוות את דעתם בדיון המיליון בנושא הזה. אשמח לקבל עוד דעות בנוסף לדעתי

n a l a

New member
דווקא חושבת....

שכן.... לדוגמא אם לא עסקתי ברייקי כבר תקופה היעילות שלי לתעל את הרייקי היא פחות יעילה מאשר מישהו שעוסק בזה יום יום... לכך הייתה כוונתי. יש אנשים שאני מכירה שרק מעצם הקרבה וההימצאות לידם מעבירה לי תחושה חזקה מאוד של אנרגיה.... אני חושבת "שהצינור" שלי להעביר את האנרגיה קצת חלוד, כי לא השתמשתי בו הרבה זמן... ולכן ביקשתי עזרה... מה גם שאני מחשיבה את עצמי כמתחילה בין כל "הגדולים" שנמצאים פה.... קטונתי.... ושאלה אליכם...בזמן שליחת הרייקי הידיים התמקדו ברגליים ו"סירבו" לזוז למקום אחר.... למה זה קרה ?! שמעתי פעם שהרגליים מסמלות משו, אולי יציבות ??? לא זוכרת, יכול להיות שקשור ??? ליהי,

נועיק

New member
יש משהו במה שאת אומרת

זו לא עוצמה, זה נקיון. נראה לי שאת לא צריכה הרבה בשביל זה, אבל כן צריכה יותר כשאת מטפלת בקרובת משפחה. קני את הספר של לואיז היי, יש שם הקשרים פשוטים וברורים בין איבר בגוף לתכונות רגשיות ואחרות. חיבוקים

n a l a

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gifתודה נועה...

אם תוכלי לומר לי מה שם הספר ???

היי ליהי-בריאות טובה,והספרים../images/Emo189.gif

ראשית, מה שמאוד עקרוני מבחינתי ברייקי שמי שצריך יבקש בעצמו, אלא אם הוא ילד... או חלילה במצב שאינו יכול לבקש. אז תפילה לבריאות חברתך... דבר נוסף, כמובן שיש עוצמה לשליחה מרחוק לרוב אם היא נעשית באותה שעהבדיוק. אין כזה דבר שאין לך מספיק עוצמות, אם לא תרגלת תקופה ארוכה, חזרי ותרגלי, ולכי אליה לעשות רייקי. בנושאי הקשרי גוף -נפש: @הספר של לואיז היי שנועה כתבה לך- "אתה יכול לרפא את חייך. @יש גם ספר רייקי אנרגיה אוניברסאלית- של בודו בגינסקי ושלילה שרמן @ויש ספר שנקרא גופנפש- הקשר בין הגוף והאופי למען הבריאות השלמה מאת קן דיכטוואלד חובה לכל מטפל לדעתי. שבוע-נפלא אהבה אריאלה

למעלה