בקשת פירוט

ד ר ו ר 1

New member
ובכן

ברגע שאקבל את שלך, אני מבטיח, קבל עם ופורום
, למסור לך את שלי.

doofe

New member
מבחינתי יופי,

אבל מה, ארתור גם כן שלח את פועלו בתנועה במחצית השנה האחרונה לפני שהוא קיבל את פירוט הפעילות שלך, כמו שאני צריכה לעשות?...

ד ר ו ר 1

New member
אני אומר זאת אחרת -

הכנתי משהו, מעין טכסט מסכם, בהתאם לבקשה של ארתור לקבל פירוט מה כל חבר הנהגה ויו"ר התנועה עשה\עשתה בקדנציה האחרונה. דומני שגם תומר עשה כן, מתוך רצון אישי ולא מתוך כל חובה או הכרח. אין שום דבר שמחייב חבר הנהגה להציג את מה שעשה בקדנציה החולפת, ויחד עם זאת, ארתור ביקש והרגשתי צורך לכתוב לו כמה מילים על כך, סתם מתוך רצון אישי גם לכתוב משהו שיסכם גם עבורי את הקדנציה. כאמור - עשיתי זאת רק כי ארתור ביקש ונעניתי לבקשה. בגלל שאין שום דבר שמחייב אותי למסור פירוט כזה, אני בוחר למי למסור ולמי לא, ואם למסור אז באילו תנאים וכיוצא בזאת. אני באמת מבקש לסיים כאן את העניין הזה. השרשור הזה מיותר לחלוטין בעיני. לא אוסיף להגיב בעניין הזה.

ד ר ו ר 1

New member
וואו, חבר'ה, להרגיע

[דפנה, ההודעה הזו לא אישית אליך, פשוט לא ידעתי לאיפה להגיב מכל השרשור, אז פשוט תפסתי את ההודעה שלך]. ראיתי לנכון לכתוב סוג של טכסט שמסכם את פעילותי בהנהגה, בהתאם לבקשתו של ארתור, ושלחתי לו את זה אישית. זה לא משהו שמחייב את כל ההנהגה, זה משהו שהרגשתי, לנוכח הבקשה שלו, לכתוב ובזאת לסכם את פעילותי. לא צריך להסחף, לא צריך להתלהם, לא צריך לריב. באמת
. היו כמה משקעים [בלשון זו או אחרת] בתוך ההנהגה, ואני חושב שהם כבר לא רלוונטיים יותר, כמו כל התעסקות בהם מעכשיו, אז ארתור, וגם דפנה - בבקשה מכם, בואו נזנח את הדיון על השטויות האלו. שניכם אנשים שיש להם את המסוגלות להתעלות מעל השטויות, אז אנא... אני חושב שבסה"כ התנועה יודעת מה נעשה ומה לא, ולא הוסתר שום דבר מאף אחד; הכל היה די גלוי. להכנס לזוטות שקרו בתוך ההנהגה, זה באמת לא מכבודו של אף אחד, ואין טעם לעסוק בזה עכשיו. בואו לפחות ננסה להשאיר טעם טוב ממשהו שאולי היה, ולא נשחיט את מה שזכה לזכות בהנהגה האחרונה. מבחינתי הדיון התסיים. דרור

doresh shalom

New member
ארתור, ../images/Emo41.gif

בהחלט יש לך זכות לדעת מה עשה כל אחד מחברי הנהגהת התנועה, אבל, עם כל הכבוד, המריבות הפנימיות של הההנהגה הם ענייה בלבד וכך הם ישארו. אבל, מה שבאמת חבל לי זה שכל הדברים האלו נעשם על גבי הפורום, אם אתה רוצה לדעת מה עשו חברי ההנגה, תוכל לשלוח הם מייל. אבל אני לא חושב שזה נכון שהדברים יכתבו בפורום. ואותו דבר לגבי הערות עוקניות למינהן. מה אנחנו משדררים כלפי חוץ? אני מקווה שכאן נתסיים הדיון בפורם, תומר.

the mnm factor

New member
מר ארתור, הרשה לי להתערב

אני לא חושב שזה מעניינך על מה רבו כל פעם חברי ההנהגה... מחובתם כמובן לספר לנו מה עשו (אם בכלל) ומה לא עשו בחצי שנה האחרונה... אבל לא מתי ולמה הם רבו... מה זה עניינך וענייני על מה רבו בהנהגה, מה אתה איזה ורדה רזיאל ז'קונט ובא לך פתאום לאחות (או להרחיב) קרעים שונים ומשונים בהנהגה?

Fleddermaus

New member
נמחקו כאן הודעות ../images/Emo119.gif

השרשור הזה גולש, הוא נהיה אלים יותר ויותר ואני מבקש להפסיק אותו כאן. בסדר?

doofe

New member
אבל למה דווקא את שלי למה!!

זאת דווקא הייתה אחת טובה...

doofe

New member
אני מקבלת את זה רק בגלל שזה אתה.

אחרת לא הייתי בוחלת באף אמצעי אשר עשוי היה למרר את חייך.
יכול להיות שאפילו הייתי שמה לך מנטול בתחתונים אילו היית מישהו אחר, או שהייתי אוכלת לך את השיעורים. [מרוצה מעצמי]

doofe

New member
הוי,

אני לא באמת מרושעת. אני ילדה טובה, אני.
בחיי.

למעלה