בקשת עצה

חייקין

New member
בקשת עצה

מכיון שאני מחובר רוב ימי וכל לילותי לחמצן, ואיני יכול לנוע ללא בלון חמצן, שמטבעו מוגבל ואינו נותן פתרון ליום שלם אלא לשעות ספורות. אני נוסע במסלולי הרכב הציבורי, ובדרכים שאסור לרכב פרטי לעבור, הכל כדי לא להיתקע בפקקים, ולא להשאר ללא חמצן. שמתי לב בנסיעה בכבישים ארציים, שבפקק, יש הנוסעום "על הבנקט", וחשבתי שאם אקנה אור מהבהב כתום, ואסע בצידי הפקק, וכן אפעיל המהבהבים ואורות, אבלוט מספיק כדי לא לגרום תאונה... ואכן השיטה עובדת. האם צריך וניתן לקבל אישור רשמי לשימוש ברנאור כתום, אם כן איך.

matt52

New member
אור מהבהב

חייקין שבת שלום. החוק אוסר נסיעה על השוליים או במסלול רכב ציבורי או להכנס היכן שמוצב תמרור האוסר על כניסת רכב פרטי.הייתי מציע לך לבדוק את הנושא עם לשכת התנועה באיזור מגוריך.אןר כתום מורשה לרכב של עובדי מע"ץ או עיריה העסוקים בתיקון הכביש ומשנהותו נא לנסוע בזהירות בקרבת מקום מבצעים תיקון בכביש.כןידוע לע שמשאיות כבדות ורכב גרר מורשים באישור מיוחד ממשרד התחבורה להפעיל אור מהבהב כתום.הצעתי הזהר בנסעתך עם אור כתום מהבהב שלא תיפול לידי שוטר שלא יבין את מצבך. לידעתך אני מתגורר באנגליה ושם חוקי התנועה יותר קשים ואם שוטר עוצר אותך משתמש באור כתום או נוסע בנתיב נסיעה המיועד לתחבורה ציבורית בלבד ולא משנה מצבך הרפואי וטענותיך הוא דואג מידית להחרים את רשיון הנהיגה שלך להודיע לרשויות הרשוי -ישנה מחלקה מיוחדת המטפלת בנכים ורשיון הנהיגה שלך "נעלם" לצמיתות ואליך לדאוג לנהג צמוד. לסיום חג חנוכה שמח עם סופגניות טעימות שאי אפשר להשיג במקום מגורי.

בני1234

New member
אור כתום

השימוש ברנאור כתום אינו מוגבל מבחינת החוק. אסור להשתמש באור אדום או כחול משום שהם מיועדים לכוחות הצלה, משטרה מדא מכבי האש.ודרוש אישור עמ להפעילם. אסור לנסוע על הבנקט משום שאין לנסוע מימין לקו הצהוב סע בזהירות

אוהד11

New member
נסיעה עם פנס מהבהב מכל צבע שהוא

אסורה לרכב פרטי שלא הוסמך לכך ע"י המשטרה, ובוודאי שאסורה הנסיעה על השוליים למי שאינו מוגדר כרכב בטחון. כל היתר הוא על אחריותך.

למעלה