בקשת עצה

בקשת עצה

התחלתי היום (יום שישי ה 10\22 ) טיפול גמילה בהיפנוזה, המטפל המליץ לי על שימוש בתרופה הנקראת ZYBAN בטבליות, האם התרופה מוכרת למישהו? האם יש תופעות לוואי? אשמח לקבל תגובות טרם התחלת השימוש בתרופה, תודה מצליף

לפני הכל -מזל טוב !

על החלטה לטפל בעצמך . מאוד מעניין אותי לדעת - ספר לי מה זה טיפול בהיפנוזה ?,איך הגעת לזה ?,מה עוברים בטיפול כזה ?,זה עוזר ?,קרה משהו מיוחד בטיפול או אחריו ?

טיפול בהיפנוזה

במהלך הטיפול המטפל משחזר את התהליכים המוחיים שבגללם הגוף נזקק לניקוטין ומטפל\מבטל אותם או לפחות מנסה לבטל אותם. כמו כן זה טיפול אשר מנסה למצוא את זרע הבעייה ההתמכרותית ולעקור אותה מהזרע , לכן הזיבן הינה רק טיפול ראשוני טרם הטיפול ההיפנוטי, בכל אופן אשמח לקבל מידע על זיבן באם יש למישהו התנסות איתה חן חן ושבוע טוב

תודה .

אז עוד לא קיבלת טיפול בהיפנוזה ? הבנתי נכון ? מידע לגבי התרופה הזאת תוכל למצוא בטונות בכל מנוע חיפוש הקרוב לביתך ,ואפילו צירפתי לך כאן איזה קישור שנראה לי מתאים . מהשאלה שלך מצלצל שיש לך איזה ספק לגבי הטיפול בהיפנוזה , נכון ? בא ונאמר שאותו מהפנט ישפיע על אותם התהליכים המוחיים כמו שניסו לשכנע אותך ,אז בשביל מה לקחת בנוסף לזה גם תרופה פסיכיאטרית נגד דיכאון ? זה לא נשמע לך חשוד ? אם בסופו של דבר ההחלטה שלך היא תקבע שתפסיק לעשן ,בשביל מה אתה צריך שמישהו אחר יתערב לך בתהליכים המוחיים ? תתכונן לרגע ההחלטה ,תחליט ,ותתמודד באומץ עם התוצאות של העישון ,אל תתן לאף אחד לקחת לך את הכוח הזה ,גם אם הוא לובש חלוק לבן .

למעלה