בקשת עצה ועזרה
אני אמא לילד בן 6.5 שרק לפני כשנה הבחנתי שיש איזושהי בעיה אצלו , היות ואני מורה הבנתי לפי הציורים מהגן שיש בעיה. פניתי למרפאה בעיסוק שנפגשה איתו 10 מפגשים ואמרה שזה מספיק, השנה הוא עלה לכתה א´, הוא לא מחזיק את העיפרון נכון ולאחרונה בקבלת הורים הבנו מהמורה שהוא לא מתפקד אחרי 11 בבוקר מבחינה מוטורית , שהוא רפוי על השולחן, דבר שמאוד מפריע לילדים שיושבים לידו והוא נאלץ לשבת לבד. כמו כן אנו רואים שמאוד קשה לו והוא מנסה בכל דרך להתחמק מעבודה הקשורה במאמץ מוטורי, וא מתלונן הרבה על כאבי רגלים, עייף, והדבר העצוב ביותר הוא שכבר בכתה א´ הוא לא אוהב ללכת לבית הספר ולפי דבריו "החלום שלי הוא להישאר בבית ואת מורה לא´ תלמדי אותי וזהו". יש לציין שהוא מתבייש בקשיים המוטוריים שלו שכן הוא אובחן כילד אינטלגנטי מאוד שהפער בין האינטלגנציה שלו ליכולות המוטוריות שלו גדול מאוד וזה מאוד מאוד מתסכל אותו. דבר נוסף הוא שהוא עושה הכל בימין ורק בועט ברגל שמאל. יש לי בן נוסף בן 5 שהיכולות המוטוריות שלו מאוד גבוהות, הוא מתעמל דבר שלדעתי פוגע עוד יותר בבן הגדול. אנא עזרו לי ואם אפשר המליצו לי למי לפנות, פניתי למרפאות בעיסוק באופן פרטי , אבל לצערי אנו לא יכולים לעמוד בעלויות שהם מבקשים. אני מתחילה לתהות האם בני יסבול כל חייו כי אין לי כסף לממן את העלויות הגבוהות של מרפאים בעיסוק למיניהם ברעננה? תודה אמא-מורה ח