בקשת עיצה

noa20041

New member
בקשת עיצה

שלום רציתי לדעת אם יש למישהו רעיון איזה עבודה אפשר לעשות מהביית. אני עובדת במשרה מלאה במקום ממשלתי. פשוט רוצה לסגור מינוס במקום לקחת הלוואות. משהו זמני לא מכירות ולא הרבלייף תודה רות

משרדית

New member
הצעות לעבודה נוספת-

1. הכנת ריבות ומכירה בשווקים 2. הכנת סופגניות 3. הכנת סנדויצ'ים ומכירתם בתחנות רכבת אוטובוסים בתי ספר ועוד 4. הכנת תכשיטים ומכירה בשווקים 5. הכנת פשטידות ומכירה בשווקים 6. ביבי סיטר - לילדים, לכלבים 7. עזרה לאנשים בקיפול כביסה, גיהוץ וסידור ארונות 8. צביעת חדרים 9. נקיון וטיפוח גינות 10. עבודה בחנויות אחה"צ - צריך לגשת לחנויות - אחת אחת ולשאול 11. שמירה ועזרה עם קשישים. 12. קריאת ספרים או עיתונים לעיוורים 13. לחפש בדרושים בעיתונים. לפעמים יש משרה מתאימה 14. אירגון ימי הולדת, מסיבות רווקות וכד' 15. שיעורים פרטיים 16. איסוף בקבוקים קטנים והחזרה לנקודות בסופרים-כסף נטו 17. נקיון חדרי מדרגות לגשת ולהתנדב. לפעמים מכירים אנשים ודרכם אפשר למצוא עבודה בהצלחה! אם עשית משהו לבסוף, ספרי לנו. תודה

noa20041

New member
תודה על תגובתך

תודה על תגובתך בבישולים אני ממש לא משהו. להקריא לעיוורים זה נראה ממש מעניין אבל לא חשבתי שלוקחים כסף עבור זה אני בת 52 ועובדת פיזית קשה, חוזרת הבייתה לקראת 4 אחה"צ. ושוב תודה רות

תגובה

אם יש לך חיסכון בבנק(שיורד לך כל חודש) או שיש לך פק"מ תפתחי אותו ותסגרי איתו את המינוס. הריבית שאת משלמת על המינוס גבוהה יותר מהריבית שאת מקבלת על תכניות החיסכון

noa20041

New member
חסכון

תודה על תגובתך יש לי רק חיסכון לילדה ללימודים גבוהים את הקצבת ילדים אני מעבירה לשם מיום שהיא נולדה וזה בערך 120 ש"ח תודה רות

אז זה מיותר

את חוסכת ללימודים גבוהים לבתך שזה יפה מאוד, אבל מצד שני יש לך אוברדראפט. מבחינה כלכלית זו שטות לחסוך כשנמצאים במצב של משיכת יתר. ברור לי שאת עושה חיסכון כי את אומרת לעצמך שאם הכסף הזה לא יחסך, הוא ילך לדברים אחרים. זכרי שאם הסכום הנ"ל יועבר לעו"ש שלך, המינוס שלך יוכל להסגר. אגב בת כמה גילך?

מחיזור בקבוקים

אין צורך בפקק, חשוב שהתוית "חייב בפיקדון תהיה על הבקבוק או הפחית. במסגרת חוק הפיקדון נכללים בקבוקים על 1.5 ליטר(לא כולל) ומעל 250 מ"ל(כלומר פחיות כן אבל בקבוקים של שוקו קרלו לא

לאן מביאים אותם

יש בארץ מרכזי איסוף לבקבוקים וניתן להחזירם בסופרמרקטים או במכונות איסוף שנמצאות בסופרים. לא כל הסופרים אוהבים להתעסק עם מיחזור הבקבוקים. פרטים נוספים תמצאי באתר המשרד לאיכות הסביבה

noa20041

New member
ל בנצי

אני מודה לך על תגובתך ועל העזרה שהצעת ביתי בת 13 והחסכון הזה של השכלה גבוהה סגור האובר שלי לא עובר את המסגרת,אני יודעת שעוברים את המסגרת לוקחים ריבית רצחנית. פשוט היו לי כמה קילקולים והייתי צריכה להזמין בעלי מקצוע וזה הוציא אותי מאיזון כספי. ושוב תודה רות

חיסכון כספי נוסף

יש לך מנוי לכבלים דיגיטליים? תחשבי כמה באמת את צופה בערוצים שיש בכבלים הדיגיטליים בלבד. האם אין מקום לעבור לכבלים האנלוגיים? יש לך אינטרנט. האם החלפת את ספק האינטרנט שלך? האם את יודעת שלקוחות חדשים מקבלים אינטרנט מהיר במחיר נמוך? האם לא כדאי לעבור לספק אחר? מזגן. האם לא תוכלי להסתדר עם מאוורר? מיחזור משכנתא? את יודעת מה זה? חשמל. האם את משאירה בלילה אור בחוץ, כדי שכשאורח או אחד מבני הבית יבוא יהיה לו אור? עיתון. האם את מנויה לעיתון? אם יש לך רכב תוכלי למלא דלק בתחנות דלק שמקבלים בהן עיתון. ככה לא תצטרכי את המנוי. מקרר. חשבת לעבור לקרח?(זאת כבר הייתה בדיחה, מבית בנצי מודו ייעוץ כלכלי)

noa20041

New member
באותו עניין

אתה ממש נחמד אני לא מתכוונת לשטוח את בעיותיי הכלכליות כאן. לכן חשבתי לעבוד בעוד משהו בצעירותי עבדתי בשלוש עבודות ליום כדי לממן את לימודיי ותאמין לי הרגשתי הכי טוב שעשיתי הכל בכוחות עצמי תודה רות נ.ב. נכנסתי לאתר איכ"ס כמו שהצעת,הם אומרים שאם יש למישהו יותר מ 900 בקבוקים.הם מוכנים לאסוף ללא תשלום,השאלה אם ישלמו לי עבור הבקבוקים?

ברור שישלמו לך על האיסוף

אם מגיעים אליך מטעם תאגיד אלה, את מקבלת 25 א"ג ליחידה. נ.ב הבית שלך בת 13, רק חגגה בר מצווה וכבר את חוסכת לה ללימודים גבוהים? היש יותר פולני מזה?

למעלה