בקשת עזרה * חברים/ות, האם הנכם יודעים על ארוע מענין בשבוע המשעמם הזה? אנא עדכנו..
ב בחור ע2i3 New member 4/4/07 #1 בקשת עזרה * חברים/ות, האם הנכם יודעים על ארוע מענין בשבוע המשעמם הזה? אנא עדכנו..
ג ג יט RR י ס ט New member 4/4/07 #2 ג-ו-ג-ל....התרופה לשיעמומך... חפש בגוגל אתרים עם לוח הופעות/אירועים... ושם תמצא גדר להתגדר בה.... ושיהיה בכיף ובהצלחה....
ג-ו-ג-ל....התרופה לשיעמומך... חפש בגוגל אתרים עם לוח הופעות/אירועים... ושם תמצא גדר להתגדר בה.... ושיהיה בכיף ובהצלחה....
ק קוני למל New member 4/4/07 #3 ../images/Emo26.gif../images/Emo207.gifדרוש עובד/ת../images/Emo36.gif בי-ם לחצי משרה / משרה מלאה, תנאים טובים ונוחים אחרי צבא. פרטים נוספים במסרים.
../images/Emo26.gif../images/Emo207.gifדרוש עובד/ת../images/Emo36.gif בי-ם לחצי משרה / משרה מלאה, תנאים טובים ונוחים אחרי צבא. פרטים נוספים במסרים.
ב בחור ע2i3 New member 4/4/07 #4 לא מצאתי שם! אין לי מחשב צמוד! לכן בקשתי עזרה.. אני ממש לא משתעמם.. רק שבשבוע הזה בא לי לצאת לאירועים.. אם יש למשהו הצעה, רעיון או משהו.. אודה לו מאוד
לא מצאתי שם! אין לי מחשב צמוד! לכן בקשתי עזרה.. אני ממש לא משתעמם.. רק שבשבוע הזה בא לי לצאת לאירועים.. אם יש למשהו הצעה, רעיון או משהו.. אודה לו מאוד