בקשת עזרה...

שימשית

New member
בקשת עזרה...

אני , עידית כהן ברגר 22/6/75 ובעל שמוליק ברגר 28/6/76 עוברים משבר בזוגיות . האם את חושבת שהבעיה עקרונית או שתיגמר ונמשיך בנישואים בצורה טובה. האם אנחנו מתאימים בכלל ?

הםם...כיוון שזמני קצר אגע רק

בבית ממנו כל אחד מכם מגיע ואיזה בית הוא שואף להקים: את גברתי מגיעה מבית מהפכני/מורד (לבטח יחסית לסביבה) הבית שהוא מגיע ממנו הינו בית מהאגדות - מושלם והרמוני (אושר ועושר) (או לפחות ההרגשה כזו) הבית אותו את מנסה לבנות הוא כמעט זהה לבית ממנו הגעת - מורד ומהפכן הבית שהוא מנסה לבנות הוא...בית חופשי וליברלי (פתוח)... אני בטוח שמכיוון בית הוריו נושבת רוח המשליכה למשבר בזוגיות. שניכם אנשים חופשיים וליברלים (קשר פתוח ?) וכל אחד מכם מצפה שהשני יהיה זה יגרום לבית להיות ביתי יותר... אולי כדאי שתשבו שניכם אחד מול השני בשולחן עם "רשימת מכולת" של ציפיות הדדיות ? ...לדעתי זה עשוי לשחרר הרבה לחץ.

עינת

New member
שימשית ../images/Emo24.gif

הרשי לי להתעלם מתגובתו של מקסים אמיתי והמלצתי ,קחי אותה בערבון מוגבל. ישנה התאמה מאוד גבוהה בינך ובין בעלך ואני מקווה כי המשבר יחלוף. את נמצאת כרגע בשנה מלאת תהפוכות ושינויים וחוסר שקט נפשי משתלט עלייך. נסי להיות יותר שלווה ורגועה והמנעי מלהחליט החלטות נמהרות שיביאו חרטה!!! גם בעלך נשלט ע"י רגשות עזים בשנה זו ומכאן הקשיים,שניכם מאוד רגישים ונוטים עכשיו יותר מבכל זמן אחר להפוך כל זבוב לפיל. (הרחבתם את המשפחה לא מזמן?). המלצתי לך פנו יחדיו,או אפילו בנפרד ליעוץ שיעזור לכם לשים דברים במקומם ויתן בכם כח להתגבר על המשבר.
שפע ו
עינת

שימשית

New member
תגובה..

תודה לשניכם על התגובות...לגבי הבתים מהם הגענו זו טעות- אמנם אני מורדת באופי וקצת גברית בשאיפות ובהשקפות אבל אני מבית חם ,אוהב ומעניק ואילו הוא מבית אנוכי וצבוע. זה נכון שהמקור למריבה היא חוסר הנכונות שלי לקבל את התנהגות הורין. בנוסף, ועינתי הברקת בזה, חלק מהבעיה היא שאני לא כל כך רוצה כבר להרחיב את המשפחה בשל אילוצים כלכליים ואילוצי זמן ואילו בעלי ( המשגע אם יורשה לי לציין) מאד רוצה כבר בלי להיות ריאלי לגבי העובדות בשטח שמקשות עלינו. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא...כרגע דיברנו והעניינים קצת נרגעו אבל יש עדיין מתיחות.

עינת

New member
שימשית

ראשית כלל איני מסכימה עם ניתוחו של מקסים אמיתי והאחריות שאני לוקחת היא על דברי בלבד. ברור לי לחלוטין שבעלך נמצא כרגע בשלב שכל מעייניו במשפחה והרחבתה והבית. אם המצב לא היה מתוח הייתי ממליצה לך בחם על הצעד (כיוון שגם את צועדת לכיוון שנה הבאה בה המשפחה בראש).בגלל המצב איני יכולה לקחת אחריות וליעץ מרחוק כיוון שלא בדקתי דברים לעומק (להבדיל מיעוץ אישי). בהצלחה בכל בחירה
שפע ו
עינת

שימשית

New member
תודה עינת וכמובן שאעדכן אותך...

שאלה נוספת: הבנתי שיש משמעות גם למספר הדירה בה גרים: אנחנו גרים בדירה מספר 6 בבית שמספרו 12 .האם זה בעייתי?

עינת

New member
שימשית

נפלא אשמח שתעדכני אותי
ולגבי הדירה במילה אחת ,נפלא.
שפע ו
עינת

למעלה