בקשת עזרה!

shoam2

New member
בקשת עזרה!

אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון. אני נשואה כ17 שנה לבעל מכור שהיה בעבר מכור לסמים נגמל והתמכר לשתיה עבר תאונת דרכים והתקף לב נכנס לדיכאון וחזר לשתיה. יש לנו שלושה ילדים. שנה שעברה הוא ניגש לעמותת "אפשר" ושם הפנו אותו לבית חולים פסיכיאטרי בבאר שבע במחלקת "תחלואה כפולה". עכשיו לאחר שנה הוא הוא שוב חזר לשתיה עזב את העבודה וטוען שהוא בסדר גמור והוא שולט בעצמו ואין כל בעיה. המצב בבית גרוע, הילדים סובלים אני כבר לא יכולה יותר לחיות ככה אמרתי לו שיבקש עזרה אבל הוא טוען שהוא לא צריך. אני רוצה להתגרש ממנו והוא מאיים עליי שלא ישלם לי מזונות ולא ייצא מהבית כי אין לו לאן ללכת ואין לו עבודה והוא גם חולה לב אז הוא יכול להביא אישורים לכך ובמידה והוא לא ישלם מזונות אף אחד לא יכול להכריח אותו. החיים קשים מדי איתו אני לא יודעת איך להתגרש ממנו בצורה שלא תסכן אותי ( למרות שהוא אף פעם לא התנהג באלימות רק באיומים שאני אסבול וימרר את חיי). יום ועוד יום עובר ואני מתוסכלת והילדים סובלים- ואני רוצה לחיות מה אני יעשה????? מישהו יכול לייעץ לי???

ערגליה

New member
אז ככה ../images/Emo24.gif

קודם כל נשמע שהחיים שלך לא היו ואינם גן של שושנים. זכרי שאם עברת את כל אלה כנראה שיש לך מספיק כוחות נפשיים... ונשמע שהגיע הזמן מבחינתך לומר 'לא עוד' ושבן זוגך מצידו מאיים ואינו מעוניין כמובן שתעזבי אותו. איני בקיאה בתחום המשפט לכן איני יודעת אם הוא כן או לא יצטרך לשלם מזונות (אם אינו עובד איך ישלם גם אם אינו חולה לב?!). מציעה לך לפנות בהקדם לסיוע המשפטי של נעמ"ת במקום מגורייך. יש להם סיוע לנשים במצבי מצוקה והן יוכלו לעזור לך מאד. בנוסף, פני לרווחה בעירך. חשוב שפקידת סעד תהיה מיודעת במתרחש שכן יתכן והילדים סובלים אף הם בנוסף לסבל שלך. האם יש לך משפחה מהצד שלך שיכולה לתמוך, אני לא מתכוונת לכלכלית דווקא אלא ל--קודם כל-- רגשית? הם יודעים מה עובר עליך? אנא, תעדכני אותנו כאן מה קורה. שלוחים לך חיבוקים וכוחות.

למעלה