בקשת עזרה.

בקשת עזרה.

הרכבנו פאזל 12000 חלקים של רוונסבורג (בריאת האדם). עכשיו: איך ועל מה מדביקים? אני מחפשת דרך קלה לשימור הפאזל. חשבתי אולי על לימינציה עם מסגרת קלה. חייבים משהו שישמור עליו גם מלפנים, וזה חייב להיות בחתיכה אחת (ראיתי מה קורה כשמדביקים על כמה לוחות ביצוע בסוף זה נפרד ונראה נורא), וזה חייב להיות קל כי אני רוצה לתלות את זה. כל רעיון או קישור למי שמתעסק ומבין יתקבל בברכה.

123נעמי

New member
היי

למה בפרטי? אני חושבת שזה סוג של מקרה שכן מעניין. פאזל של 12000 חלקים הוא לא פאזל רגיל. אני יודעת שלך יש נסיון עם פאזלים ענקים אני עוד לא נרגעתי מהפאזל שלך של 18000 חלקים. איך הוצאת אותו מהדלת כדי לקחת למיסגור? ספרי חויות אני הייתי מביאה את זה שעושה מסגרות אלי הביתה. יותר קל מלקחת את הפאזל אליו
(על רעיון להביא את האמבטיה לאינסטלטור:) הכול בחיוך ובהערכה רבה אליך. הפאזל תלוי כבר על הקיר? רוצים לראות תמונה שלו עם מסגרת. בהצלחה לחברה עם ה12000 חלקים נעמי

tamtal

New member
אכתוב איך מדביקים פאזל גדול במסגרת

המאמרים של הפורום. אבל אין לי זמן עכשיו וזה די ארוך. לכן אמרתי שתבדוק בפרטי, שם נתתי לה טלפון שלי שתתקשר. יותר קל כך. לא לקחתי אותו למסגר בגלל שהתחלתי אחר של 13,200 וכשאני אסיים אקח את שניהם ביחד. בגלל שאני צריכה לומר לבעלי שיקח את המשאית מדוד שלו אני מעדיפה להטריח אותו כמה שפחות. לא ניתן להביא את המסגר הביתה מכיוון שסוגרים את המסגרת עם אקדח סיכות המופעל על לחץ אויר. כשתהיה מסגרת אני אראה. תמיר.

אני הרכבתי פאזל של 9000 חלקים

ושלחתי למסגור לפני כמה חודשים. טווח המחירים 1000-1300 ש"ח עבור מסגרת עץ וכיסוי פרספקס. חשוב לוודא שהממסגר מדביק את הפאזל על משטח קאפה אחד ולא מחבר שני משטחי קאפה קטנים. ביררתי אצל מס' ממסגרים ולבסוף בחרתי ביחיד שכבר מיסגר פאזלים בכזה סדר גודל. אחד הממסגרים היה כן מספיק כדי להגיד לי שהוא לא יכול להשיג קאפה בכזה גודל ולכן הוא לא יכול למסגר את הפאזל. ממסגר אחר אמר לי "תחלק את הפאזל לתשע חלקים, תדביק כל חלק על קרטון ביצוע ותביא לי". תדמיינו איך היה יוצא המסגור הסופי אם הייתי מקשיב לו. לסיכום, אם כבר השקעתם כל כך הרבה זמן וכסף בהרכבת פאזל גדול, על תתפשרו על איכות המסגרת. תבדקו שלממסגר יש נסיון קודם עם פאזלים גדולים. אשמח להמליץ על הממסגר שלי במסרים

ifatd1

New member
כל הכבוד לך

הפאזל ניראה מדהים.. וקשה להרכבה, באמת כל הכבוד אני מחכה שיהיה לי זמן ואני אוכל להרכיב את הפאזל של 18000 חלקים. זה הפאזל הבא שלי.

למעלה