בקשת עזרה

רעות1965

New member
בקשת עזרה

שלום רב, שמי רעות. השבוע היינו עם בני בן השמונה וחצי, אצל הרופאה, והיא הסכימה עם תחושותינו כי יתכן והוא לוקה בתסמונת טוראט. (הוא גם לוקה ב ADHD ומטופל בריטלין החל מגיל 6). הרופאה המליצה שנלך לאיבחון אצל ניאורולוג מומחה לתיסמונת זו. הבעייה היא שכעת אנו שוהים בחו"ל ורק בתחילת אוגוסט נגיע לארץ. לכן, חשבנו לדחות את ההגעה לניאורולוג עד לתחילת אוגוסט. ברצוננו לשאול מספר שאלות: נותרו לשנת הלימודים כשלושה שבועות, אך מכיוון שהרופאה החליטה להפסיק את הטיפול בריטלין לעת עתה (בגלל הגברת הטיקים)חלה נסיגה נוראית במצב ההתנהגותי-חברתי, והוא לא מצליח לתפקד יום שלם בבי"ס.אולי כדאי בכל זאת לתת לו את הריטלין למשך שלושת השבועות האחרונים- ולו בשביל לסיים את התקופה הזו עם טעם טוב, ובתחושת הצלחה. אנו גרים בצפון-בגליל.אנחנו רוצים לקבוע תור לניאורולוג בארץ ומבקשים לקבל הכוונה למקומות טיפול ותמיכה הקרובים למקום מגורנו. תודה ולהתראות, רעות.

בוקר טוב לך

יש פה את יו"ר הארבון המכונה פה בשם שביק(בת שבע גרניט) והיא תענה ברצון לשאלותיך. לא כתבת באיזה מדינה את נמצאת והאם את חוזרת ארצה או שבאה לחופש. על כל פנים בכל בית חולים המכבד את עצמו קיימת המחלקה להפרעות בתנועה ושם יאתרו מייד אם מדובר בתסמונת טוראט או לאו. התנאי לתסמונת טוראט הוא שהטיקים נמשכים מעבר לשנה. חשוב לך לדעת שאין אני רופאים ורק הרופאים מוסמכים לקבוע דיאגנוזה רפואית. משה

שביק

New member
רעות ברוכה הבאה, האם יש אפשרות

שתיצרי איתי קשר טלפוני? כך אוכל לשאול מספר שאלות ולענות לך תשובות אמינות. הטל שלי: 09-7408478. בהצלחה שביק. בת-שבע גרניט, יו"ר עמותת טוראט בישראל.

ברוכה הבאה רעות../images/Emo24.gif

אם את שואלת אותי כאמא...הייתי מעדיפה להמשיך בריטאלין למשך שלושת השבועות שנותרו...ולהתחיל בטיפול אחר... אחרי שתיבדקו אצל הנוירולוג כאן בארץ.

רעות1965

New member
תודה

תודה לכולכם על ההתייחסות המהירהלבקשתי. אני בטוחה שבעתיד אצור קשר נוסף, עם הזמן צצות עוד ועוד שאלות... והלוואי שאף אני אוכל לעזור ולתרום מנסיוני - בתקווה שלא יהייה רב... רעות1965

למעלה