בקשת עזרה

בקשת עזרה

ברשותי איפק 2410 עם עברית מבקש לדעת איך יודעים עברית של מי קניתי מבקש לדעת מה מסמל האייקון שכתוב תחתיו NEVO והכי חשוב זה יש לי במכשיר כרטיס SD CARD 256 מגה כיצד אני יכול להגיע לתוכן של הכרטיס כאשר הוא בעריסה ומחובר ל מחשב במשרד מבקש לדעת איך מגיעים לתוכן של הכרטיס כאשר הוא לא בעריסה והאם אפשר לגזור את תוכן הכרטיס ולשמור את התוכן בתיקיה מסויימת במחשב לגבי השאלה האחרונה היא נובעת מהסיבות הבאות יש בכרטיס תוכנה של גי פי אס מפות דרכים אבל לי אין את האנטנה והכבל שאפשר להשתמש בתוכנה ואני מעוניין לשמור את התוכנה במחשב ולהשתמש בכרטיס לצרכים אחרים בעתיד מתכוון לקנות כרטיס יותר גדול ואת האנטנה והכבל ולהשתמש בתוכנה האיש שקניתי ממנו את כל הציוד היה נחמד עד שקיבל את הכסף אחרי זה פשוט לא הסכים לעזור בכלל ביום שלישי נוסע לחו"ל והייתי יותר מאסיר תודה אם תוכלו לענות לי מודה מראש לעונים

roberto3950

New member
RTFM

NEVO -זה שלט רחוק. לגזור את הכרטיס- עם מספריים - כאשר הכרטיס ב-PPC והמכשיר בעריסה אתה יכול לראות את הכרטיס דרך הסייר של החלונות

סליחה על הבורות

אבל כשאני פותח את הסייר מה אני רושם בשדה של החיפוס רשמתי SD והמחשב מצא מליון קבצים שאני לא יודע במי לבחור וסליחה שאני מציק

mikeoreli

New member
אתה לא ממש ברור....

כדי לגעת איזו עברית יש לך - תסתכל על הדף עם הרשיון והמספר שלו. אין לך דף כזה? דבר עם מי שמכר לך את המכשיר שייתן לך אותו. לגבי גישה לכרטיס. על איזה מחשב אתה מדבר? פוקט פיסי או מחשב שולחני? על מנת לגשת לכרטיס במכשיר - כנס לסייר או File Explorer ושם כנס לספריית "Sd Card" היא מופיעה רק אם קיים כרטיס במכשיר. על מנת לגשת מהמחשב השולחני לספרייה שבפוקט - תלחץ על Explorer בAS ושם תכנס לספרייה.

ראשית תודה על תגובתך

בדקתי והעברית שלי נקנתה מאירון מעבר לכך שולח לך מסר אישי

למעלה