בקשת עזרה

princeadam

New member
בקשת עזרה

אני מעשן כבד שנים רבות ומעוניין להפסיק, מחפש בעל/ת נסיון בשימוש במדבקות ניקוטין... תודה מראש אדם

שלום לך .

קודם כל ,כל הכבוד לך על האומץ שלך לרצות להתפטר מהעישון בלי תירוצים ,צריך הרבה אומץ בשביל זה . שאלה : למה אתה חושב שדווקא מדבקות ניקוטין יעזרו לך להפסיק לעשן ?

היי אדם

אני מקווה שתשאר פה כי זהו פורום מוזר למדי. אני בזמנו ניסיתי מדבקיות ניקוטין הורדתי מאד בכמות העישון אבל לא הצלחתי להפסיק לגמרי.

גלים111

New member
היי

אני לא יודעת איך המדבקות עובדות, אבל רוצה לומר לך משהו אחר- אם החלטת להפסיק לעשן, אפשר גם להפסיק ללא עזרים, "גמילה יבשה", כמו שאומרים. זה לא קל, אבל אפשרי. רק שתדע, למקרה שאתה לא מאמין בעצמך. אני חשבתי בעבר שאצטרך המון עזרה בגמילה, והסתבר לי שאני הרבה יותר חזקה ממה שחשבתי. בכל מקרה- המון בהצלחה.

princeadam

New member
תודה...תודה...תודה...

טוב... יום ראשון אני בבית מרקחת.. מקווה להפטר סופית מהסיגריות. חברות וותיקות שהיו איתי בשמחה ובעצב, ברגעים כאלו ואחרים אבל בסופו של חשבון.... עשו לי רע.. שבת שלום אדם

abcd80

New member
אבא שלי

היה מעשן כבד במשך למעלה מארבעים שנה הוא התחיל עוד לפני גיל המצווה שלו והפסיק בסביבות גיל 55 וזאת בלי שום עזרים! הוא ידע שהעישון מאוד מזיק לו והוא כל הזמן הכניס לראשו מחשבות חיוביות שהוא רוצה ויכול להפסיק לעשן - זה מעין כוח המחשבה שעושה פלאים. היום הוא אדם מאושר,נקי ומריח נפלא כבר כ-8 שנים ואין לו בעיה לשבת ליד אנשים מעשנים והוא עדיין לא מרגיש שום רצון לחזור לאותם מעשנים וזה נפלא! לשם כך היו דרושים כוחות רבים אבל אם אתה באמת מכל הלב והנשמה רוצה להפסיק אתה יכול בלי שום מדבקות וכל מיני!זה אפשרי מאוד - רק תאמין בעצמך ובכוח הרצון שלך! מאחלת לך המון בהצלחה וסופשבוע נעים לכולם!

יונק

תגיד מזל טוב לאבא שלה, ברך אותו על הצטרפותו למעגל הנגמלים ובקר את הדרך בה עשה זאת .

למעלה