בקשת עזרה

בקשת עזרה

אני לומד פיתוח קול והייתי רוצה להקליט את מהלך השיעורים. אני מקליט כרגע בטייפ מנהלים כזה...וזה די יוצא גרוע . אני רוצה לעבור לשיטה מתקדמת יותר של הקלטה. משהו דיגטלי. על מה אתם ממליצים לי??? מיני דיסק יכול להתאים לי להקלטה מהסוג הזה?? אולי טייפ DAT ?? (קוראים לזה כך???) ואולי יש אפשרות לחבר את זה לתוכנית העריכה שלי (קיו בייס) ולהוריד את החומר לשם...בסוף היום??. זו גם אפשרות נחמדה. ז"א,שיהיה אולי חיבור למחשב?. (כמו שיש היום במצלמות סטילס דיגיטליות...שמצלמים ואח"כ אם רוצים שופכים את החומר למחשב) בקיצור---תמליצו לי על משהו בסיגנון הזה. (אבל שזה לא יהיה משהו שכבד לסחוב או ששוקל הרבה! בסיגנון מה שציינתי למעלה. המון המון תודה

מיני דיסק

טייפ DAT רגיש והקלטות יקרות. תבחר לך מיני דיסק של סוני שמקליט ויש לו חיבור USB למחשב.תוכל להעביר את כל החומר דרך תוכנה למחשב בשניות ללא צורך בקיובייס או תוכנת עריכה אחרת. תכנס בבקשה לדף הזה. אם תצטרך עזרה נוספת כתוב כאן בבקשה ואני אשתדל לעזור

איש הרוח??

נכנסתי לקישור הזה.....אבל זה נכון ש 90 אחוז מהמיני דיסקים יכולים להקליט רק מהמחשב??? אני מסתכל ומסתכל,וכמעט אין אופציה כזו של להקליט מבחוץ. ז"א,לצרכים שאני רוצה. (להקליט את המרצה שלי..שזה יהיה באיכות סבירה.אני לא רוצה טיפ מנהלים.אבל שזה לא יהיה יקר מידי). אבל,מדיפדוף ראשוני,אז על כל מינידיסק רשום "מקליט רק ממחשב". למה זה ככה?? אין אפשרויות אחרות? זה לא נפוץ כ"כ??

LINE IN וכניסת מיקרופון

שתי אפשרויות. LINE IN היא כניסה בעוצמה נמוכה שמתאימה בעיקר למקרה שבו אנו מחברים נניח מיקרופון למיקסר קטן ומוציאים מהמיקסר לכניסה במיני דיסק כבל מהניסיון שלי בהקלטות שטח,זוהי האפשרות שתוביל לתוצאה הטובה ביותר.גם במיני דיסקים מהדור הישן של סוני יש כניסת LINE IN לא בכולם יש כניסת מיקרופון כניסת LINE IN יש כמעט בכולם. הדגם שיש לי הוא MZ-N505 הבחור מקליט הופעות באיכות מדהימה.ניתן לערוך לאחר מכן את ההקלטה עם התוכנה המסופקת לגזור אותה ולחלק אותה כראות עינך.כאמור מדובר בדגם קצת ישן שעלה בערך 750 ש"ח לפני שנתיים.סוני רק משתפרים. במקום לשלם 1500 ש"ח על מיני דיסק שיש לו כניסת מיקרופון מעפן (כמה אני אוהב את המילה הזאת
)שיקליט ברמה נמוכה,קנה לך מיקסר קטנצ'יק תחבר לו מיקרופון דינמי אמיתי במאתיים ש"ח הנח אותו ליד המרצה על סטנד ותקבל איכות הקלטה טובה. זה קצת מסורבל אבל זה מה שאני עושה. מילה על הדיגיטל אודיו טייפ שהזכרת DAT אני משתמש ב טאסקאם DA20 MKII אין תחליף לDAT לא מיני דיסק.לא צורב עצמאי ולא שומדבר...אין תחליף לסאונד השמן ולבהירות המדהימה של הכלי המדהים הזה.זו עובדה.מאידך אני לא נסחב איתו לשומקום.בגלל הדודל.המשקל,הרגישות והמחיר היקר שלו:)

למעלה