בקשת עזרה

0 אור 0

New member
בקשת עזרה

קראתי קצת את ההודעות בפורום ואני מאד מתרשמת מעבודתכם המבורכת. אשמח אם תוכלו לעזור לי: מדי כמה חודשים אני נוהגת למיין בגדים וחפצים נוספים שאינם נחוצים לנו לצורך תרומה. בעבר תרמתי דרך משהי שהיום אין לי גישה אליה, ואני מחפשת מקום שאפשר להעביר אליו דברים באיזור הדרום (באר שבע, אופקים) - אם אפשר בשבת , כי במשך השבוע אני עובדת המון שעות ולא יכולה להתפנות להעביר את הדברים. אשמח מאד אם תעבירו לי איזה כתובת שאפשר להשאיר דברים (בדרך כלל בגדים, ספרים , תוכנות ומשחקים)

שי ז.

New member
שלום אור,

אפשר לתאם איסוף ואנחנו נדאג להעביר את הציוד לעמותות או ישירות לנזקקים.

0 אור 0

New member
אני גרה בישוב די נידח

לא רוצה להטריח מישהו בתאום ונסיעה עד אלי (מה גם שאני עובדת הרבה שעות ולא נמצאת הרבה בבית) - מצד שני ממש לא אכפת לי להניח את זה באיזה מקום שתגידו לי בבאר שבע . וגם: יש לי כל מיני קרובי משפחה שכל הזמן מפילים עלי בלי אזהרה כל מיני דברים שלהם - אז טוב אם אני אדע לאן להעביר בלי להיות לויה במישהו אחר.

0 אור 0

New member
תשלח לי בבקשה כתובת במסר

אם לא יהיה לי משהו יותר קרוב אז אני אנסה להגיע לאשקלון. מקווה שאפשר להשאיר להם בשבת או בערב. תודה

שי ז.

New member
אם לא יהיה אפשר אין בעיה להשאיר

אצלי ואני אעביר (או שניפגש בדרך ואחסוך לך חלק מהנסיעה). יש את "בגד שרה" בבנין שקמים (הבנין של ב"ל) שמתעסקים בבגדים ומשחקי ויש את עמותת "מתן בסתר" שבתיאום אפשר למסור דרכם גם ריהוט וציוד נוסף. לעמותת "מתן בסתר" יש גם משאית שמסתובבת באיזור בימי רביעי וחמישי כדי לאסוף ירקות מהמושבים והקיבוצים ויכול להיות שהם מגיעים גם לאיזור שלך.

למעלה