בקשת עזרה

eldadmaster

New member
בקשת עזרה

שלום, אני חולה אפילפסיה וההתקפים שלי נעשים תכופים יותר ויותר. בתגובה הרופא מעלה את מינון התרופה כל הזמן וככל שהוא מעלה את המינון כך נעשים ההתקפים תכופים יותר.. (אני בכיוון 500 למיקטל) האם היתה לכם בעיה כזאת ומה עשיתם? תודה מראש

שלום eldadmaster

קודם כל ברוכה הבאה. יש לי כמה שאלות, כמה זמן את כבר מקבלת את הלמיקטל? וממתי התחילו להיות ההתקפים תכופים יותר? כך זה היה תמיד? הרופא שלך זה הנוירולוג? אני אחות לילד חולה אפילפסיה ופגור שכלי אני מאחלת לך המון בריאות ולילה טוב

ספיר 11

New member
אלדד,תרופות אינן אמורות להעלות את

סף ההתקפים,בטח שלא העלאה במינון,עליך ליידע את הנוירולוג על החמרה במצבך הבריאותי ולתת לו לעשות הערכה מחדש לגבי הטיפול התרופתי,יש מצבים שהגוף מסתגל לתרופה מסויימת ולא מגיב לה יותר {מפתח עמידות בפני תרופה} ולכן ההתקפים חוזרים ואף מחמירים. יתכן והנוירולוג ישקול לרשום לך תרופה אחרת,לא יתכן מצב בו תקבל התקפים ובו זמנית תיטול תרופה שלא מרסנת אותם, לראייה,בתי בת 10 סובלת מאפילפסיה בלתי נשלטת וכמעט אינה מגיבה לתרופות,ניסינו את כל התרופות האפשריות ומה שקורה זה שכנראה הגוף שלה פיתח עמידות כלפי התרופות,זו בעיה חמורה אשר טובי הנוירולוגים בבית החולים בו היא מטופלת מנסים למצוא לה פתרון. עצתי לך:גש בהקדם האפשרי דחוף הייתי אומרת לנוירולולג ושתף אותו,ספר לו על החמרה במצב,אם לא תספר לו הוא לא ידע,אם הוא לא ידע אתה בבעיה

qt1

New member
ברוך הבא eldadmaster ../images/Emo24.gif

תוכל בבקשה לכתוב אם אתה מטופל אצל נוירולוג או אפילפתולוג? מתי נבדקת בפעם האחרונה בבדיקת EEG ? מתי עשו לך ב. דם לבדיקת רמת תרופה בדם? לי היתה בעיה כזו עם תרופה אחרת , אני לא זוכרת את שמה , הגעתי איכשהו לרופא אחר , שהיה המום , הוא אמר שהמינון שאני נוטלת מתאים לפיל ולא לאדם ומיד החליף לי את התרופות. בבקשה תכתוב מה קורה איתך , אני רואה שגם קיבלת תשובות מעולות מהחברים כאן ומאמינה שגם יוסי מנהל אי"ל או חני יכתבו לך כשיגיעו למחשב. אנא כתוב לנו , רק אל תוותר , זה השלב שבין הוויתור לאיזון , חשוב שתדע את זה , מנסיון
שבת שלום...

במקומך הייתי ממהר להגיע לחוות דעת

נוספת אני מניח שיש לך גם תופעות לוואי לא קטנות ממינון שכזה. למרות זאת לפעמים העלאת המינון עוזרת. חוות דעת נוספת ומהר!

לי הייתה בעיה כזו...

ישבתי עם עצמי, למדתי את התופעות הטבעיות ומה גורם להתקפים, חפרתי בתוכי, גיליתי את הגורם ללחצים ולמתחים בחיים שלי, ועשיתי עבודה פסיכולוגית עם עצמי... היום אני כבר בירידה במינון, בחודשיים האחרונים הורידו לי 500 מיליגרם דפאלפט.

hashy

New member
נראה לי שהוא עוד בשלב מוקדם מדי לזה

לדעתי ואני מצטרפת למרגיע - קודם כל חוו"ד נוספת ודחוף!!! יש המון אפשרויות טיפול והן רק מתרחבות ואין סיבה להמתין למעלה מחודש כשאין שיפור משמעותי ולמעלה משלושה כשאין שיפור מסוים. קיבלתי בעבר גם תרופות שגרמו לי לישון 18 שעות ביום, להשמין ועוד כל מיני דברים ותמיד היו עוד אפשרויות ויש עוד כאלה שעוד לא ניסיתי אז יאלל'ה אלדד לעבודה... שיראה אותך עוד מישהו ונשמע שאתה משתפר. אנחנו בעד איזון [במיוחד אם מתוכננת פגישת פורום ונרצה שתגיע
]!!!

למעלה