בקשת עזרה...

בקשת עזרה...

כל מכירי ומוקרי יודעים בוודאי איזה גבר שבגברים אנוכי. שרירי החסונים,אצבעותי המסוקסקות,שערי הגולש,קשיחותי המבעבעת, בקיצור גבר אמיתי שכל נשות הכפר משאת ליבן הפנימי הוא להכריעני!!! בני משפחתי מתהלכים בגאווה מופגנת בחוצות מתוך ידיעה שגבר המשפחה הוא כליל השלמות. לא אטרידכם בנפלאותיי וגבורותיי ויופיי המהמם וחוכמתי ושאר תכונותי הטובות והרבות, מפעת צניעותי וענוות רוחי. כמידי תקופה קורה לפעמים שגם איש רב מעללים כמוני מותקף המונית ע"י מיקרובים וחבורת וירוסים עויינת במיוחד. ההבדל ביני לבין סתם בני אנוש ,שכדי להכריעני כמות הוירוסים היא עצומה,ולכן התוצאות הן חמורות שבעתיים. אין לי דרישות מוגזמות הרי גבר שבגברים אנוכי. ביקשתי מבני ביתי רק מעט תשומת.... ליטוף כאן ,פינוק שם,משקאות חמים,יד רכה ומלטפת, שיבדקו שאני מכוסה כיאות,שרגלי לא יבצבצו חלילה מהשמיכה..... שוב לא אטרידכם אך בקשות צנועות וקטנות ביחס למצבי הקשה והמתדרדר. מישהו הרי חייב לבדוק שחירחורי נמשכים ואינם נפסקים מישהו הרי חייב לוודא שגופי המתפורר אינו מתפזר מישהו הרי חייב להשגיח ולשמור על נשמתי הדואבת שוב א אטרידכם אך הבינותם שמצבי חמור ביותר. אינני דורש הרבה מידי אינני דורש שכולם ישהו סביבי 24 שעות אפשר בהחלט לעשות תורנות בין בני הבית, ולא איכפת לי שיבקשו ויגיסו עזרה מאחרים, באמת אין אני רוצה להיות לטורח! המשך יבוא.....

בשביל זה יש חברים....

עם השנים הולך ופוחת הדור.. אפילו ההיא שהבטיחה ודווקא השתדלה (תמיד אפשר יותר) בכל השנים יודעת שמדיצינית אני בסכנה החלה להזניח ,והגרוע מכל מעבירה זאת לדורות הבאים. אין אני רוצה להוציא דיבת בני ביתי הרי זוכרים אתם שאנני מטריד. אבל בהחלט שאני מותקף מצפה אנוכי מכולם שירתמו יעודדו ישפיעו ...... ולא יקרה כלום אם המדינה תעצור מלכת עד שוב.... ובא לציון גועל.... חג חנוכה שמח ובריא

חוצפה.....

פתאום היא אומרת שהיא הייתה חולה לפני שבוע עם חם (אצלי החם בוודאי יגיע) ובכלל לא התייחסתי עושה עניין.... כולה היה לה שפעת.....

אחפש אותך עד שאמצא אותך...../images/Emo24.gif

אחפש אותך עד שאמצא אותך... ואז אגרור אותך למיטה... ואט, אט... אחמם אותך עד שתלהט.....ותזיע..... ארעיד אותך עד שכל גופך ירטוט . תתחיל להזות ולדמיין דברים..... אגרום לך ליבב ולנהום... רקותיך יהלמו במהירות... עד שראשך יתפוצץ . ואז, כשאגמור... אעזוב אותך לטובת מישהו אחר עד שניפגש בעוד כמה חודשים. שלך... השפעת.

למעלה