בקשת עזרה !!!!

יוסי26.5

New member
בקשת עזרה !!!!

בקשצ עזרה... !!! במקום אחר,באינטרנט,מישהי כתבה לי מכתבון יפה יפה יפה !!! ואין לי דאר שלה אין לי כלום ................ איך אוכל להודות לה בכל זאת???? אני לא יודע עליה כלום... אפילו לא את האי סי קיו שלה....למרות שפעם נתנה לי אבל הלך לי לעיבוד...

all

New member
אולי

אינני יודע מה תכנת הדואר שלך אבל בד``כ יש אפשרות להיכנס לאותו ה-אי מייל ללחוץ על REPLY ולכתוב המשך להודעה שלה. אתה לא תקבל את האי מייל שלה אבל היא תקבל את התשובה שלך.

B.Shokor

New member
הצעה יפה / שאל המומחה..

יש ביכולך ללכת לפי ההצעה של מר ALL יקר.. ואני בטוח שהמכתב יגיע. אגב, אם אתה צריך עזרה גם בכתיבת המכתב (במיוחד אם היה אהבה) שאל את המומחה הגדול מכולם ב.שוקר (טוב, היה בצניעות :cool: ).

eliasys

New member
אם אתה משתמש באווטלוק אספרס

תוכל לפתוח את ההודעה ובשדה ``מאת`` ללחוץ לחיצת כפתור ימני של העכבר ולבחור במאפיינים. שם יציג לך את הכתובת המלאה של השולחת. אם יש לך ממשק באנגלית תבחר במקום מאפיינים PROPERTIES

יוסי26.5

New member
לאליאס..

לאליאס.... תודה על רצון הטוב.... כרגע אני כאן... והבחורה החמודה שכתבה לי את המילים היפות .... כבר אמצא אותה איכשהו ואומר לה תודה מעומק הלב.. לא לדאוג... שוב תודה

B.Shokor

New member
עוד הצעה ליוסי יקר;)))

במקרה ועדיין לא הצחלת, אתה יכול לפנות לשני הפורומים שלמטה:

יוסי26.5

New member
להצעה של שוקור

לשוקור היקר שלום תודה על הצעתך... הבחורה קיבלה כבר את התודה ממני... תודה לכולכם מקרב לב... אתם נהדרים...

למעלה