בקשת עזרה

zaradoz

New member
בקשת עזרה

שלום לכולם מצ"ב רעיון לפעילות חברתית בנושא יחסי עבודה וניצול עובדים. לדעתי לרעיון יכול להיות אימפקט אדיר בהשפעה על דעת הקהל והעלאת נושאים חברתיים כגון ניצול עובדים, ניצול פועלים זרים, חוסר השוויון בחברה ועוולות נוספות. נכון להיום ישנו ברשותי תיעוד למספר מקרים בהם התרחשו עברות בתחום דיני העבודה, הדין הפלילי ומספר רב של עברות מוסריות קשות שבטוחני כי הציבור לא יקבל לכשיוודא לו על קיומן. לצורך הפצת המידע יש לנו צורך באנשים כישרוניים שיוכלו לעזור בתחום הקריאטיבי, קרי גרפיקאים, אמני פלאש, קריקטוריסטים וכו'. כל מי שמעוניין להצטרף לפעילות מוזמן ליצור עימי קשר באמצעות המסרים. תודה מראש שחף קרבט. נ.ב. הודעה זו לא נועדה ליצור דיון שימשך לנצח נצחים. מי שאינו מעוניין לעזור מוזמן להתעלם ולהמשיך הלאה. ----- Original Message ----- From: "shay cohen" בשיחה עם שחר דולב עלה רעיון שיכול אולי לעניין אותך בפעולות נגד נוגשי כוח אדם למיניהם- הדוגמה הקלאסית היא ***** ***, יש לנו קושי בגלל הסיכון בתביעות דיבה כידוע יש אמצעי תקשורת בטוח מקושי זה- דואר אלקטרוני ולוחות ברשת עלה רעיון להתחיל בהפצה של חומר מותאם במיוחד למדיה הזו- הסכמנו שצריך לשלב את המסר באופן משעשע וסאטירי- בקטע אנימציה או תמונה משופצת מתאימה, שאנשים ירצו לפרוורד לחברים ישר חשבתי עליך כאדם שיכול להרים את הכפפה-חשבתי גם שאתה האדם המושלם לגיוס של אקטיביסטי כורסא שאתה מכיר מהרשתות השונות שלך ובוודאי מוכשרים יותר ממני לפרוייקט כזה

GS2003

New member
באמת שהייתי שמח לעזור אבל..

כרגע קמתי וממש לא בזין שלי לקרוא את כל זה... צר לי. אבל תתנחם בזה שלפחות העלתי את ההודעה הזאת לראש העמוד ! בוקר טוב אנשים !

GS2003

New member
איזה בוקר ?! כבר ערב. ערב טוב !

אוףף... כבר מאוחר. צריך ללכת לישון. NOT ! מה איתך יא נכה ? אהה...וצריך להפסיק לקרוא לך נכה. אתה מאבד את התואר. כן..כן..ראינו אותך הולך בלי קביים ! נכה עלק... לך..לך..יא מתחזה ! ראיתם אותו ?? מנסה לדפוק את הביטוח... אין גבול לחוצפה הישראלית ! הלוואי עלי... אז מה קורה ? היה היום פזיו ? וראיתי שגם אתה נכנס לפורום של פיקסי. אני א.שטויות שם. ושלא תנסה בכלל לקחת לי את התפקיד. ברצינות שלא תנסה. אני הורג אותך. ואני באמת לא בקטע של להפוך לה את הפורום למקום לא רציני. אז לא מתכתבים שם או פותחים "שירשורי בוקר טוב". ברצינות ! ערב טוב !

MAX D

New member
וואללה מתאים לי-

נרים לה קצת את הפורום. פיזיו' יש מחר בבוקר. סתם, בת דודה שלי מארה"ב נמצאת בארץ אז אני מסתובב איתה...

MAX D

New member
עוד לא-

זה שצוחקים עלי זה שונה... אבל בתקווה בקרוב

zaradoz

New member
תודה.

על היחס הרציני.... תרשו לי לצטט את עצמי - נ.ב. הודעה זו לא נועדה ליצור דיון שימשך לנצח נצחים. מי שאינו מעוניין לעזור מוזמן להתעלם ולהמשיך הלאה.

zaradoz

New member
אז אני מניח שזה פורום של בנות יענה

כולם עם הראש בתוך החול

MAX D

New member
להגיד את האמת

אני לא עם הראש בחול- הקביים לא תופסים בחול
עכשיו רציני, אני לא הייתי עד לניצול מכל סוג שהוא באף אחת מהעבודות שהיו לי, כך שאני לא מרגיש מקושר לנושא. מצטער...

zaradoz

New member
תן יום ושעה

ואני אראה לך כמה וכמה מקרים של ניצול... ד"א ביננו, היית גם היית עד לניצול מחפיר, עצוב שאתה לא מודע לזה.

MAX D

New member
אנוכי?

בחברה? איזה ניצול? לקרוע כרטיסים? אם לזה קוראים ניצול- יאללה שינצלו אותי. הייתי מקבל 21.5 לשעה... איפה הניצול?

אני מזמין אותך לפנות...

לתנועת הנוער העובד והלומד. אחד מהגופים היחידים שעוסקים בנושא ניצול בני נוער בעבודה. הם יתנו לך המון חומר בנושא והמון מקרים... בהצלחה עומר קן נווה שאנן

zaradoz

New member
תודה

אבל הבעיה איננה מידע על ניצול (את זה יש לי מספיק) אלא מחסור באנשים יצירתיים שיהיו מוכנים להרתם למשימה.

MAX D

New member
יצירתיות אמרת?

אני יצירתי עד מאוד, אני פנוי בכל יום (חוץ מימי חמשי) בערב- אתה מוזמן להגיע לקחת אותי ואני אעזור לך

SHAYUSH3

New member
תרשום גם אותי ../images/Emo151.gif

בשיא הרצינות תרשום אותי שלח לי מסר בפרטי ואני אשמח לעזור זמן זה דבר שיש לי והרבה (רוצה קצת?) אז צר אתי קשר בפרטי ונדבר נפגש בשמחות

למעלה