בקשת עזרה

בקשת עזרה

אני נשואה כבר 5 שנים ומכירה את בעלי כ-12 שנה יחסי המין שלנו תמיד היו טובים ומספקים , אני בחורה עם ראש פתוח וחשבתי שגם בעלי, אתמול קניתי ויברטור על מנת לגוון את חיי הסקס שלנו, ויברטור כסוף שאינו דומה כלל לאיבר מין גברי, על מנת שלא יהווה איום כלשהו על בעלי. בערב עלינו לחדרינו והוצאתי את הויברטור בהפתעה והייתי בטוחה שהוא ישמח אך תגובתו היתה כזו: "כנראה שאני מיותר פה בחדר" ספק בצחוק ספק ברצינות, הוא היה המום ופגוע ולא ידע כיצד "לאכול" את זה ע"פ הגדרתו, ניסיתי להסביר לו שזה סה"כ פלסטיק ממונע שישדרג את חיי המין שלנו, וזה להנאת שנינו , הוא היה נבוך והמום באותה המידה, וחיבקתי אותו ואמרתי שאין לו תחליף ושאני אוהבת אותו ושזה סה"כ צעצוע לגירוי שנינו, לאחר מכן שכבנו ונהנינו עם הצעצוע החדש , אך למרות זאת אני מרגישה שהוא עדיין לא שלם עם זה ופגוע, הוא בקושי מדבר ושאני שואלת אם הכל בסדר הוא עונה שכן תאמרו לי מה לעשות, אני אוהבת אותו כל כך ולא רוצה לפגוע בו.

znb

New member
תזרקי את הצעצוע לפח.

למה לא קנית גם בובה מתנפחת בשבילו? לדעתי, היית צריכה לדבר איתו לפני שהבאת את הויברטור הביתה.

ניקולי

New member
אני חושבת שמין הראוי

היית צריכה להתייעץ איתו לפני שקנית לך את הצעצוע... אולי אם היית מדברת איתו ומתייעצת איתו הוא היה רואה זאת אחרת. אולי היה מסכים ואולי לא.. זאת לעולם לא תוכלי לדעת מה שכן...ברגע שהוצאת את הויברטור כהפתעה הוא ראה זאת כפגיעה..לכן הגיב כפי שהגיב. מה עלייך לעשות כעת??? זה פשוט עלייך לשים את הצעצוע הזה בצד ולא להשתמש בו..אולי יום אחד בעלך ישמח אם תשתמשי בו...כשהוא ידע שאת מתכוונת להשתמש בויברטור.. ובטח שלא מאחורי גבו.. כי אחרת באמת למה את צריכה את בעלך אם יש לך תחליף???

seeyou

New member
עכב של אכילס!-../images/Emo12.gif-קודש הקודשים...

של רוב הגברים! הרי,זכר נחשב לגבר רק כאשר מספק את בת זוגו! הוא עושה את הכול-מה שהוא יכול-רק לקבל את הבלעדיות אצלה! את מצאת "תחליף"... זה נכון-בהתחלה הרעיון שלך היה להוסיף גיוון לחיי הזוגיות לא כך בהבנתו! סימן שהוא לא מספיק טוב... ולצערי-לא שלא מוצדק מבחינתך-אנו מבינים שהדרך של חיי המין המשותפים מתפצלת! אם בהתחלה זה ויברטור -על פי ניסיון חיים -גם של אחרים- בא התחליף האמיתי צעיר יותר-חזק יותר... אין מה לעשות... אלו דרכי העולם גם אם תזרקי את הצעצוע שלך-הוא ירגיש שאת משקרת שהמין הוא מספק! מה לעשות? עם הרבה עדינות וזמן ולפעמים .....

למעלה