בקשת עזרה

אני001

New member
הרחבה

תודה על התגובה... הקשר בינינו הוא קשר יום-יומי הדוק בעבודה. משהו כמו בוס ומזכירה, לצורך הענין. הוא לא מעונין בקשר אישי. אני יודעת שקשר עם נשוי הוא הרסני, אני מרגישה את זה מצוין. אבל אין לי שליטה על זה. פשוט אוהבת אותו.

אני001

New member
בקשת עזרה

שלום, יש עניין שמטריד אותי מאד ואשמח לקבל עזרה. אני רווקה, עובדת במקום עבודה עם עוד אדם נשוי. התאהבתי בו ממש. הוא יודע את זה. אין אפשרות שנפסיק לעבוד יחד, ואני לא יודעת איך לגרש אותו מהלב כשאני כל הזמן בקשר איתו (בגלל העבודה). אנא עצותיכם

nutmeg

New member
למען האמת

זה לא משנה אם הוא פנוי או לא פנוי - האיש אומר לך לא. לאהבה חד צדדית יש נטייה להתיש את זה שמאוהב ולחסום אותו מלפתח את חיי החברה שלו למשך כל אותה תקופה בה הוא מאוהב במישהו שלא מחזיר אהבה. אין מה לעשות אלא לחכות שיעבור לך. אין דרך לעבור את הדברים הללו בלי כאב, בלי אכזבה, בלי תסכולים ובלי שברון לב. פשוט אין. עכשיו זה עניין של זמן. עד מתי תסכימי להיות בעמדה הדחויה - רק את יודעת. אני רק מקווה בשבילך שיהיה קצר.

גרא.

New member
אני001,לפעמים מוטב להתנסות בחוויה

זמנית, שסופה הטראומטי,לכאורה כבר ידוע, מאשר להתייסר,ולהתחבט בשאלות בצפייה ובפנטזיה, מה יקרה,אם.העובדה שאת מאוהבת באיש העובד איתך באותו מקום העבודה,ואינך יכולה להוציא אותו מראשך,גם אינך מוכנה להחליף מקום עבודה,קל וחומר אותו אדם,ללא ספק פוגעת באיכות עבודתך.כמה זמן את חושבת יקח, עד שיהיו לכך תוצאות שליליות עבורך? למשל,פיטורים? מאחר ואת אשה צעירה,וזמנך בידך..יתכן,וזה לשיקולך,שכן כדאי לך לנסות לממש את אהבתך..נכון שזה לא מוסרי,כאמור,נידון לכישלון בכל קנה מידה שהוא.אבל לפעמים, הנסיון,מלמד יותר מכל עצה חכמה אחרת..ולכן,אם את מוכנה לשלם את המחיר המוסרי,המעשי שתדרשי לשלם בסופו של דבר..הדרך פתוחה בפנייך ללכת אחרי רגשותייך.

למעלה