בקשת עזרה

בקשת עזרה

האם תוכלו לשלוח לי קישור למצע של מפלגת הליכוד ולמצעה של ש"ס?? לא מצאתי את המצעים של שתי המפלגות, האם לש"ס יש בכלל מצע???

CANDY MAN

New member
המצע של ש"ס זה ההלכה....

נשבע לכם, ככה כתוב בוואלה במקום שבו אמור להיות המצע של ש"ס כמו שיש מצע של כל מפלגה... זה רק מראה לכם אם איזה חבורה של פרמיטיבים ובהמות יש לנו עסק!

Moledet972

New member
אילו מילים!

אגב אורחא - בעלי חוכמה כותבין "עם" במקום "אם"(במקום שרשמת)

CANDY MAN

New member
מילים של אמת...

ואני בטוח שגם החרדים הגדולים שלך טועים לפעמים בין "אם" ל-"עם"... לפחות אני יכול לטעון שזה קורה בגלל כתיבה מהירה וחסרת אחריות... מה התירוץ שלהם? בורות?!? ללא ספק...

yoavl1

New member
הנה רק אתמול ראינו את פעילי ש"ס

כאשר שרפו את המטה של אהבת ישראל. עד לפני שנה הרב כדורי היה קדוש ועכשיו? זה רק מראה שהם שונאים את מי שלא איתם.

"הם, הם, הם והם"

גם אתה חוטא בהכללות. מה קרה ל"זה רק מיעוט תוקפני" ושלל ההתגוננויות השמאלניות? גם הערבים שונאים את היהודים. מכאן- טרנספר.

CANDY MAN

New member
אתם אלו שנטפלים אליי.. אני רק מגן..

אני כתבתי משהו נכון, ואז מולדת החליט שמה שמפריע לו זאת טעות הכתיב הטיפשית הזאת... אני רק הזכרתי לו שגם לחברה בשחור יש שגיאות כדי שלא ישכח על מה הנושא שכתבתי עליו... מה אני שונא אותם? אולי בגלל שהם חושבים שיש להם בעלות על ה´ ובגלל שהם פאשיסטים שרוצים לכפות על כולנו להתנהג כמוהם... כמו בכל ההיסטוריה אני שיוצא נגד הפאשיזם ונגד הכפייה וכמו גם שינוי, מקבלים את כל הקללות וההשמצות... אבל גם ההיסטוריה ידועה! הפאשיזם לא ינצח! וזה ששינוי גדלה ככה רק יורק לכולכם את האמת בעיינים!

למעלה