בקשת עזרה

scitex

New member
בקשת עזרה

שלום חברים ברשותי מקלט לווינים שדרכו אני קולט ערוצים 2 ו 10 מהלוין עמוס, אנטנה על הגג שדרכה אני קולט את ערוץ 1, מגבר חשמלי לאנטנה בתוך הבית, מכשיר וידיאו, ושתי מכשירי טלויזיה. האם מישהו מחברי הפורום יכול לעזור לי כיצד אני מבצע את החיבורים בין כל המכלולים שציינתי כדי שאוכל לקלוט בשתי מכשירי הטלויזיה את שידורי הוידיאו ושידורי ערוצים 1, 2, 10. {ברשותי קימים מפצלים ומתאמים תואמים}

slomi1

New member
הצעה

חבר את out rf של מקלט הלווינים לכניסת אנטנה של הוידאו outשל הווידאו חבר למפצל כניסה אחת שתי יציאות לשתי טלויזיות.

scitex

New member
כיצד להתחבר ?

ואיפה פה מתחברת האנטנה והמגבר לאנטנה ? ויש לי עוד שאלה - במקלט יש לי אפשרות חיבור כניסה לאנטנה האם ישנה אפשרות לוותר {או לא לוותר} על המגבר לחבר את האנטנה למקלט הלווינים ולצאת מהמקלט לוידיאו ומהוידיאו דרך מפצל לשתי הטלויזיות

scitex

New member
מה קורה חברה . . .

אתם מפזרים פה מידע מקצועי על ימין ועל שמאל ועל שאלה כל כך פשוטה אין לכם מענה

slomi1

New member
סבלנות

חבר את ערוץ 1 אנטנה למקלט ובסוף תיראה גם ווידאו וגם לווין וגם אנטנה בשתי טלוויזיות.

amos1i

New member
בעיקרון כן

המתח שנוצר באנטנה כתוצאה מההשראה של השידור הקרקעי כמעט תמיד לא מספיק. אלא אם כן יש לך כבל של לא יותר מ- 10 מ´ בין האנטנה למקלט הטלוויזיה. גם במקרה כזה, מגבר ישפר את איכות התמונה באופן משמעותי. באופן כללי החיבור המוצע: מהאנטנה, דרך המגבר, התחבר לכניסת האנטנה במקלט הלוויני. מיציאת ה-RF של המקלט צא לכניסת האנטנה של הוידאו, ומיציאת ה- RF של הוידאו צא למפצל 1 ל-2 לשתי הטלוויזיות. בצורה כזו יהיו לך 3 ערוצים "אנלוגיים" בכל טלוויזיה: (תצטרך לחפש אותם ולתכנת אותם במקלטים, כמובן) ערוץ 1 - בתדר הקרקעי המקלט הלוויני (ערוץ 2/10): תדר UHF שאתה בוחר בתפריט ההגדרות הוידאו - בד"כ UHF 36 אבל ניתן לשנות. מומלץ לתכנת בוידאו שני ערוצים - ערוץ 1 וערוץ השידור של המקלט הלוויני, כדי שתוכל להקליט בקלות. לידיעתך: ערוץ 10 עולה לשידור קרקעי בחודשים הקרובים, דבר שיאפשר לך לקלוט את כל שלושת הערוצים הנ"ל בקליטה קרקעית.

למעלה