בקשת עזרה
שלום,
ביקרתי לפני המון זמן, חיפשתי אז מתכונים לעוגת שוקולד של אמא וגלינגלי, ושמחתי שקיבלתי המון תגובות עם המתכונים ואני מודה על כך גם היום.
אני זקוקה לעזרה, כלומר, עזרה בבית. אני נכה ואיני מסוגלת לנקות את הבית ולבשל, ולפעמים אני צריכה גם עזרה כשאני יוצאת מהבית (כשאני צריכה להשתמש בכסא גלגלים, אני מסוגלת ללכת מרחקים קצרים ולזמן קצר אבל מרחקים ארוכים אני כבד צריכה כסא גלגלים), כל השאר אני מסתדרת בהחלט לבד.
ניסיתי הרבה מאד אנשים ובכל פעם זה חוזר על עצמו, שבועיים-שלושה לפעמים חודש זה בסדר ואז משום מה, הם מחליטים שהנכות שלי היא לא רק ברגל אלא גם בראש ואז מתחיל הזלזול בעבודה, דוגמאות? בבקשה: לשטוף את הרצפה עם מים בלבד מסביב לרהיטים (אפילו לא לנסות להכניס את המגב מתחת לכורסה למשל כי זה דורש להתכופף קצת ואחר כך לרסס קצת עם מטהר אויר ולטעון שזה הריח של נוזל הרצפה (על לטאטא קודם אין מה לדבר), "לשכוח" לנקות את הכלים הסניטריים בחדר האמבטיה, לנקות את הכיור במטבח עם סבון כלים ו"לא לשים לב" לפטריות שמתפתחות
, סירוב לנקות את המקרר, סירוב לעזור לי לבשל, במקום זה להכין לי חביתה (אם יש לה/ו זמן) ואולי לחתוך ירקות, להיעלם מהעבודה מתי שבא להם בלי הודעה מראש, ואני יכולה להמשיך ולפרוש את הסאגה על פני הרבה שורות אבל זה נראה לי מוגזם.
אני מחפשת מישהו/י מאזור גדרה שיהיו מוכנים לעבוד בצורה קבועה שיעשו את העבודה כמו שצריך, או נכון יותר, כמו בבית רגיל ולשכוח שזה בית של נכה ולכן אפשר לעשות מה שרוצים ולבוא בטענות כשאני מעירה על מה שלא נוקה (לא שלא נוקה טוב אלא שלא נוקה בכלל), להבין שאם אני מבקשת שמשהו יעשה בצורה מסויימת יש לזה סיבה (למשל, שטיפת ירקות ופירות עם מוצר שמיועד לניקוי פירות וירקות ולא סתם להעביר מתחת לזרם מים שלא מנקה את הירקות והפירות, הסיבה במקרה הזה שמערכת החיסון שלי מוחלשת בגלל התרופות שאני לוקחת ואם אני אוכלת משהו שלא נשטף היטב אני עלולה לחלות), להבין שעזרה בבישול זה לא אומר שעושים חביתה וחותכים ירקות, או במקרה ממש טוב, סלט, זה טעים ונחמד, אבל מה לעשות שמחר כשהעוזרת לא נמצאת אני גם צריכה לאכול והחביתה של אתמול לא תספיק עד לפעם הבאה שהיא תגיע, מה גם שאני צריכה לשמור על דיאטה ואני כמו מרבית האנשים, אוהבת לאכול אוכל חם לפחות פעם ביום (מעין שגעון שכזה, לאכול אוכל חם, מודה ומתנצלת, זה מוגזם מצידי
אבל זה חלק מהעבודה), וכשאני מדברת על אוכל הכוונה ללבשל יחד איתי את מה שאני צריכה ורוצה ואצלי בבית ולא מה שמישהו אחר מחליט לבשל בביתו, ניסיתי את זה פעם והתוצאה היתה שמרבית המזון שנלקח לצורך בישול לא חזר לי, ומה שחזר אלי לא התאים לצרכים שלי, מאד חשוב שמי שיגיע יהיה אחראי לא יגרום לנזקים, ישבור דברים בגלל רשלנות, יזרוק לזבל חפצים שמפריעים לו וביקשתי לא לגעת בהם, לא יגנוב, כמובן, אין לכם מושג כמה הרעיון הזה של לגנוב הופך ליותר קל ואפשרי כשנמצאים בבית של מישהו שחושבים שאין סיכוי שישים לב, היו מקרים שמול העיניים שלי גנבו דברים ואמרו לי שנדמה לי.אז אם אתם מכירים מישהי/ו באזור גדרה, רצוי עם רכב, מוכנים לעבוד גם כשיש בסביבה כלבה וחתולים, שמעוניינים בעבודה של עוזרת בית + עזרה בבישול, אשמח אם תודיעו לי ואשלח לכם את המייל שלי בכדי לקבל את הטלפון של מי שמעוניין.
תודה רבה לכל מי שיכול לעזור
שלום,
ביקרתי לפני המון זמן, חיפשתי אז מתכונים לעוגת שוקולד של אמא וגלינגלי, ושמחתי שקיבלתי המון תגובות עם המתכונים ואני מודה על כך גם היום.
אני זקוקה לעזרה, כלומר, עזרה בבית. אני נכה ואיני מסוגלת לנקות את הבית ולבשל, ולפעמים אני צריכה גם עזרה כשאני יוצאת מהבית (כשאני צריכה להשתמש בכסא גלגלים, אני מסוגלת ללכת מרחקים קצרים ולזמן קצר אבל מרחקים ארוכים אני כבד צריכה כסא גלגלים), כל השאר אני מסתדרת בהחלט לבד.
ניסיתי הרבה מאד אנשים ובכל פעם זה חוזר על עצמו, שבועיים-שלושה לפעמים חודש זה בסדר ואז משום מה, הם מחליטים שהנכות שלי היא לא רק ברגל אלא גם בראש ואז מתחיל הזלזול בעבודה, דוגמאות? בבקשה: לשטוף את הרצפה עם מים בלבד מסביב לרהיטים (אפילו לא לנסות להכניס את המגב מתחת לכורסה למשל כי זה דורש להתכופף קצת ואחר כך לרסס קצת עם מטהר אויר ולטעון שזה הריח של נוזל הרצפה (על לטאטא קודם אין מה לדבר), "לשכוח" לנקות את הכלים הסניטריים בחדר האמבטיה, לנקות את הכיור במטבח עם סבון כלים ו"לא לשים לב" לפטריות שמתפתחות
תודה רבה לכל מי שיכול לעזור