בקשת עזרה

בקשת עזרה

שלום רב, אני סטודנטית לריפוי בעיסוק באוניברסיטת תל אביב. במסגרת הלימודים אני מעוניינת להעמיק את הידע שלי בנושא השפעת ההורות לילד עם אוטיזם על תחומי תפקוד שונים. אשמח מאד לשיתוף פעולה מצד הורים לילדים עם אוטיזם בני 5-10. אני מודעת לכך שמדובר בנושא רגיש ואנונימיות מובטחת. לפרטים נוספים ניתן ליצור איתי קשר במייל [email protected]. תודה רבה רבה מראש! מורן.

dina199

New member
אני חושבת שאת צריכה לפרט.

על משפט כזה : 'השפעת ההורות לילד עם אוטיזם על תחומי תפקוד שונים'. כנראה שאף אחד לא יכול לענות.

Navva

New member
כאשר פונים לבקשת הפורום בנושאים אקדמים מקובל:

ראשית לרשום את שם המוסד והמחלקה - מהבחינה הזו את בסדר. כמו כן יש לצין באיזה קורס ומי המרצה. רצוי לצין אם מדובר בשאלון או בראיון.

פירוט

שלום לכולם, ארחיב את פרטי פנייתי: אני פונה אליכם במסגרת קורס סמינר מחקר, בהנחיית פרופסור נטע בנטור באוניברסיטת תל אביב. מדובר במפגש אחד של ראיון שיתקיים בחודשים הקרובים (כרגע אנחנו בשלב של איסוף ההורים שישתתפו במחקר) שנעביר שותפתי למחקר ואני. אדגיש שוב, למרות שמדובר במפגש יחיד, אני מודעת לגודל הבקשה ולכן שולחת תודותיי מראש להורים שיתנדבו. תודה והמשך שבוע טוב, מורן.

מה נושא הסמינר?

על מה את רוצה להתמקד במפגש? איפה המפגש יתקיים? מה אורך המפגש (בערך)? האם הוא כולל רק שאלון להורים, או גם לאחרים הנוגעים לעניין? האם מספיק שרק הורה אחד ישתתף?

dina199

New member
עדיין משפט כזה :

"השפעת ההורות לילד עם אוטיזם על תחומי תפקוד שונים" הוא כללי מדי. רצוי לפרט גם את זה כדי שההורים יידעו מה מצופה . כי קשה להסכים להשתתף במחקר כשאין משהו מוגדר.

אפרט בשמחה עוד

שלום לכולם, במפגש נרצה לשאול אתכם שאלות על עצמכם, על חיי היום יום שלכם, ולא שאלות על הילד, על תפקודו או על הטיפול בו. אדגיש כי מדובר אך ורק בכם– ההורים. נרצה לשאול למשל על הליכה לתיאטרון וקולנוע, על יציאה לבילויים, שיטוט באינטרנט בזמן הפנוי וכד'. מדובר במפגש אחד, בין חצי שעה- לשלושת רבעי שעה, היכן שיהיה לכם נוח להיפגש. בנוגע לשאלה האם השאלון הוא רק להורים או לעוד נוגעים בדבר- מדובר רק בהורים. מספיק שאחד ההורים ישתתף, אך כמובן שנשמח אם שניהם יהיו מעוניינים בכך. "תחומי תפקוד שונים"- הכוונה לעבודה, השתתפות חברתית- יציאה למסעדות, מסיבות, ביקור אצל חברים, אירוח וכו'. סוף שבוע נעים ותודה, מורן

dina199

New member
תודה רבה. עכשיו הרבה יותר ברור.

כי בד"כ כשאומרים 'תפקוד' מתכוונים לילד.

מירי אז1

New member
אם גיל 4 ו-3 חודשים מתאים לך אז אני אשמח להפג

להפגש איתך שבת שלום מירי

למעלה