האמת היא שתמיד עדיף לרכוש
בארץ את המוצרי של נורטון, ולא דרך האתר בחו"ל, כי המחירים פה לא יותר יקרים (בד"כ אפילו יותר זולים), והשרות בארץ הרבה יותר טוב מהשרות שיש בחו"ל. עם השירות של סימנטק בחו"ל היה לי רק נסיון רע. תמיכה טכנית אצלם היא תמיד בתשלום וגם אז לא תמיד הם יודעים לעזור, ושרות לקוחות של Digital River מנומס, אבל היו להם פאשלות במקרה שלי: החלפתי דיסק קשיח והתוכנה זיהתה את השינוי וסירבה לרוץ. יומיים אחרי ששלחתי מכתב לתמיכה נתנו לי הרשאה להורדה חד פעמית של המפתח לתוכנה אבל לא ציינו לי שאפשר להוריד את המפתח רק עם IE וכשניסיתי להוריד אותו עם Netscape, אז קיבלתי שגיאה שאי אפשר להוריד אותו, וכשיצרתי קשר עם התמיכה ושוב הייתי צריך לחכות יומיים נוספים למכתב תשובה שלהם, הם הודו שבאמת חייבים להשתמש באינטרנט אקספלורר כדי להוריד את המפתח והם מצטערים שזה לא מוזכר שם בשום מקום ושהם שכחו לציין את זה במכתב המקורי, אבל זה שוב לא עבד לי, כי הסתבר שהנסיון הלא מוצלח שלי להוריד את המפתח שלא דרך IE, שרף את ההרשאה החד פעמית שניתנה לי, והייתי שוב צריך להתקשר ולחכות יומיים נוספים עד שאקבל הרשאה נוספת. היו שם עוד דברים שקוממו אותי, אבל זו הדרך, לפנות לתמיכה של digitalriver.