בקשת עזרה

בקשת עזרה

שלום לכולן, אני חדשה בפורום הזה, אבל פעילה שקטה בפורום אופנה מלאה והשתתפתי שם בשתי החלפות. בכל אופן, בשעה טובה החלטתי לרזות. אני שמנה ויפה אבל בא לי לרדת במשקל. בקשתי אליכן, אולי מישהיא מכן מכירה, באזור המרכז, קואוצ' או מאמן/ת טוב/טובה בתחום של אכילה רגשית? באינטרנט מצאתי את האתר של ד"ר אופירה שאול. מישהיא מכירה? יש לכן נסיון עם השיטה שלה? אפשר כמובן גם לחזור אלי במסרים, בשביל לא לעשות כאן "פירסומות"... המון תודה, תמי

עופר 123

New member
שלום תמי

ראשית, ברוכה הבאה לפורום השמנמן
אם תשימי לב, למעלה יש את ההערה הבאה: "פורום 'שמנות ויפות' עוסק בחיים במידות גדולות, באהבה ובקבלה עצמית בכל מידה ומשקל, ובמאבק באפליה האנטי-שמנית בחברה. הפורום אינו פורום דיאטות, וניתן להפנות את הדיונים בעניין לפורומים הרלוונטיים.". לכן, כמו שאמרה קליספרה, אולי תצליחי למצוא את מבוקשך בפורומים אחרים. עם זאת, אני מציע לזכור שכל המחקרים מצאו את אותו הממצא - שאין "שיטה" לרדת במשקל ולשמור עליו. 9 מתוך 10 אנשים שירדו במשקל יחזרו למשקלם הקודם. להגדיר לעצמך מטרה כזו זה מלכתחילה מתכון ל-90% כשלון ותסכול. שימי לב שמי שתעזרי בו לא ימכור לך סיפורים על "כל מי שעבר אצלי ירד במשקל" או דברים כאלו.

עלמה88

New member
מחזקת את דבריך

למרות אינספור השיטות 95% מהאנשים שירדו במשקל לא הצליחו לשמור על המשקל הנמוך ועלו חזרה. ככה זה בטבע, כך עובדת הביולוגיה.

solee

New member
היי,

לפי דעתי את יכולה לפנות לקופה ולשאול אותם. לפעמיים יש סבסוד לדברים כאלה. (בעיקר במשלימים למנהם)

למעלה