בקשת עזרה

liranush39

New member
בקשת עזרה

היי ... אני חייבת לשתף אותך במשהו- אני ממש ממש ירודה אנרגטית בזמן האחרון... אני כאילו מרגישה שאם פעם יכלתי לעשות דברים ביתר קלות- היום יחסית ממש קשה לי להגיע לרבע מהם, ואני משתפת אותך בדוגמא קטנה: אני יועצת השמה- ובחודש מאי זה היה החודש הכי מוצלח מבחינת כמות האנשים שהכנסתי לעבודה, ואז הייתה לי ירידה משמעותית בחודש יוני, ומאז אני מרגישה שממש קשה לי להגיע להצלחה הזו.מה גם שאני מפחדת שאם אגיע שוב לתוצאה כזו כמו בחודש יוני- הבוס יחליט יפטר אותי...-ומזה אני רועדת. אני מאוד רוצה להצליח בעבודה שלי ובכלל בכל תחום שאני עושה- אבל אני מרגישה שאם פעם (לפני חודשיים) הייתי רואה גל ומסתערת עליו, היום אני רואה גל ומפחדת ממנו. מציק לי ומפריע לי כי פתאום אני מרגישה שהכל גדול עליי , וקשה, וכאילו אני משותקת-ועייפה.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
תנודות

יקירה, נשמע שאת בסוג של דיכאון - מצב אשר מוציא מאיתנו את הכוחות ויכולת הפעולה. האם הירידה האנרגטית היא בעקבות אי-ההצלחה בעבודה ביוני, או בגלל אירוע מסויים אחר? נראה שאת זקוקה לסיוע - יותר ממה שאפשר לתת בפורום. אם הירידה במצב הרוח היא מקומית וקשורה לאירוע מסוים, אולי תוכלי להעזר באימון כדי להתבונן בחששות שלך ולהתגבר עליהם, ולקבוע לעצמך יעדים ולהתקדם אליהם. אם יש כאן משהו גדול יותר ופחות ממוקד, נראה שעדיף להסתייע בטיפול נפשי כדי להתמודד עם מצב הרוח הירוד.

sivanstein

New member
כמה שאלות אלייך

כמישהי שעברה דכאון, אני לא יודעת אם זו הגדרה נכונה, דכאון הוא הרבה יותר ממה שאת מתארת, יש לבחון האם את מרגישה את התחושות האלו בעוד מקומות בחייך כיום ולא רק בעבודה. האם יש שינוי באכילה, שינה, תחביבים- אם לא אז זה לא דכאון. חשוב להפריד בין שני הדברים. האם את נהנית בעבודתך? ואם כן מה גורם לך להנאה? מה את אוהבת בהשמות שגורם לך להרגשות שתארת, מה יש היום בעבודה שגורם לך להרגיש כך? והאם כאמור זה פוגש אותך מחוף למקום העבודה? סיון

ligadg

New member
שאלון על דכאון

הי לך, אני מצטרפת להשערה שאכן ייתכן ואת סובלת מדכאון. ישנם סוגים שונים של דיכאון והיום התופעה מאוד נפוצה ויש לה סימפטומים רבים. כמו כן יכול להיות שבאמת הסיבה היא נקודתית, בכל אופן גם אני ממליצה לך להעזר באיש מקצוע. בתור התחלה אני מצרפת לך לינק לשאלון הבודק האם את בדכאון או לא מקווה שיעזור http://www.ligadgranit.com/news/שאלון-האם אני בדכאון / במידה ואת כן, אל תבהלי! רבים מאיתנו (כולל אני) עברו את זה והיום ניתן לחיות חיים טובים ומספקים וגם לצאת מזה בקלות יחסית. ואת טיפת האנרגייה שיש לך תשקיעי בקבלת עזרה טובה. אשמח לעזור, ליגד

מעריכה את הפתיחות

ליגד יקרה, אני תמיד שמחה כאשר אנשים משתפים בפתיחות על נושאים שהם התגברו עליהם, או מתמודדים איתם, כמו דכאון או חוויות אחרות. זה שובר את הטאבו סביב הקשיים האלה, טאבו שמונע מאנשים לחפש עזרה. תודה

ligadg

New member
תודה רבה:)

לגמרי! אני רואה זאת כשליחות... אחת הסיבות שאני עושה מה שאני עושה זה כדי להראות לעולם שדכאון זו לא מילה גסה!!! וזו מחלה שניתן לחיות איתה.

למעלה