בקשת עזרה

בקשת עזרה

שלום לפורום אני אחרי שנתיים עם נתוח טבעת ואחרי ירידה של 70 ק"ג ושומרת על המשקל כבר שנה, אולם יש לי תופעה משונה של עליות חום מדי 10 ימים , חום אפילו שמגיע ל 39.9 . יום אחד של צמרמורות חום והקאות ולאחר מכן חוזרים לשגרה כאילו כלום לא קרה, האם ידוע לכם על התופעה הזו והאם ידוע לכם על שיעול בלילה שיעול מציק שמביא אפילו מדי פעם להקאות, אודה לכם באם תוכלו לעזור לי ולהאיר את עיני האם זה קורה גם למישהו מכם. תודה מראש על העזרה

שמחה37

New member
רוצה רק להגיד שאפו

|על הירידה ועל שמירת המשקל. לא מכירה את התופעות שציינת אבל כל הכבוד וח"ח על התהליך.
שמחה

אופירA

New member
מנהל
שיעול מציק בלילה ורפלוקס (הקאות)

מצריך פתיחת טבעת קטנטנה - 1/4CC (תתייעצי ברופא, תלוי בחומרת המצב. אם הרופא אינו ד"ר אבינוח, אז אל תפתחי יותר מ-1/2CC גם אם הרופא יתנגד). צמרמורת חום והקאות יכול להיות המון דברים. צריך בירור רציני ומקיף אצל רופא המשפחה. זה חום מאוד גבוה ולא מתאים בכלל. נדמה לך שאת חוזרת לשגרה כאילו כלום לא קרה. קרה גם קרה. הגוף שלך לא מספר לך בהרגשה כל מה שעובר עליו בפנים. תעדכני פה אם לא מוצאים כלום, כי יש הרבה מה לבדוק, ונשלח אותך לפורומים להתייעצות (CMV בפורום של כבד, למשל, התייעצות עם גסטרו). בצעי את פתיחת הטבעת בהקדם, ואז תוכלי גם לשלול קשר בין החום וההקאות לבין הרפלוקס בלילה. לראות אם הם נפסקים לאחר הפסקת הרפלוקס הלילי. רק שזה לא יהיה דלקת ריאות בגלל ההקאות בלילה (שחלק מהפליטה נכנסת לריאות, חס ושלום).

רוייקו

New member
לשלול אספירציה

אספירציה - שאיפת תוכן הוושט אל הריאות. זה מצריך ריקון הוושט משאריות נוזלים ומזון אחרי אכילה ושתיה: לא ללכת לשכב עם וושט מלאה. לישון על כריות גבוהות, לפתוח מעט את הטבעת על מנת להקל את המעבר (לפעמים מספיק רבע או חצי סמ"ק ולפעמים גם אחד שלם לא מספיק) דברי עם המנתח

למעלה