בקשת עזרה

בקשת עזרה

לחברה הכי הכי הכי הכי הכי טובה שליי יש יום הולדת עוד שבוע וחצי זו חברה שאני חייבת להשקיע לה במתנה ! היא חברה שלי כבר 4 שנים , אנחנו הכרנו בצופים ומשם המשכנו בריקוד ועד עכשיו אחננו חברות טובות ריקוד זה האהבה שלי ושלהה .. למישהיי יש רעיון למתנה ?

דנית666

New member
כמה רעיונות..

לא ציינת לאיזה גיל, אבל בכל מקרה מה שעלה לי בראש: *בגד גוף יפה עם מכנס תואם *תמונה שלכם מהריקוד כפאזל ואז היא יכולה לתלות בחדר *לקחת אותה למופע שהיא ממש רוצה לראות *להכין לה אלבום מכל השנים *לקחת אותה לשיעור בסגנון ריקוד שתמיד היתה רוצה לנסות ועדיין לא עשתה.. אפשר גם שיעור פרטי אם יעלו לי עוד אני יוסיף בהמשך.. מקוה שעזרתי

Only Dance

New member
חברות שלי עשו לי ליומולדת -

על קנבס באורך מטר על שבעים. תמוהנ ענקית שזה השפגט שלי.. שיצא ממש יפה. ומעל ברכה... אני אצלם עכשיו ואעלה לכאן. קאטי

Only Dance

New member
הנה כל הקיר כדי שתראי את הגודל -

זה מטר אורך, על שבעים רוחב. את יודתע מה זה קנבס?? זה הבד שמציירים עליו. מתוח על קרש. מה שציירים מציירים עליו? מקווה שהבנת. אז יש שירות כזה בחנויות צילום לעשות עליו הדפסות מיוחדות. יש תמונה שלי בשפגט שזו זו שתראי עכשיו שהן ממש אהבו, אז הן עשו לי את זה כי ידעו שהחלום שלי זה שיהיה לי אחד כזה בחדר:)) ומעל זה עיצבו ברכה.. מרגשת. שקשורה במחול ובמוזיקה שתי האהבות של החיים שלי. קאטי

תודה לכולם

זה מעולה אני מעדיפה לתת לה מתנה שהיא מזכרת ! זה הכי חשווב לי שהיא תזכור אותי לכל החיים למי שיש עוד רעיונות מוזמן לתת ..

למעלה