בקשת עזרה

לוני43

New member
בקשת עזרה

יש מישהי שאני רואה מדי פעם היא נראית לי ומעוניין להיפגש עמה איך אני עושה זאת לא דרך צד שלישי תודה

אתה ניגש לבחורה,

עם הפלסטר על המצח ואומר לה: "סליחה רגע,אני חייב דיעה נשית,את יודעת,דיעה של אישה אמיתית...עם הפלסטר,אני מושך יותר או מושך פחות???" אם היא אומרת לך "מושך יותר" וצוחקת, תגיד לה:"יופי,אז אני גם אשים אותו מחר בערב,אני הולך לאיזו הופעה...את יודעת מה..ממממ {כביכול מהרהר} נכון שיהי'ה שאת באה איתי?!" ואם היא אומרת לך "מושך פחות" אתה אומר לה:"אז במילים אחרות את אומרת שאני מושך וכל מה שנשאר לי זה רק להוריד את הפלסטר??? סבבה,ביום ראשון הוא יורד ואנחנו הולכים להופעה יחד,אני כבר אתאם איתך באיזו שעה,מה הפון שלך???" וברצינות, פשוט תנסה לפנות אלי'ה בחיוך. ואם זה לא ילך אין ברירה,תנסה דרך צד שלישי.

שומר 23

New member
דווקא שמעתי על רעיון של מכתב..

לגשת אליה לשים את המעטפה בתוך ידיה הענוגות ולומר לה זה בשבילך .. או שתראה מבט מפוחד בעיניה או שתראה מבט החלטי על פניה או שתראה חיוך בקצה שפתיה או שלא תראה כי הצלצול של הסתירה יפריע.. בהצלחה..

הוא לא ישמע

מהצלצול של הכאפה, הוא גם לא יראה זמנית- כי כל מה שהוא יראה זה כוכבים. אחר כך, כדי לראות אותה שוב הוא יצטרך לשים קרח וללחוץ כל הלילה על הנפיחות של הפנס בעין.

kiss 18

New member
כואבת כואבת... אבל

יחד עם זה רגש מדהים!

kiss 18

New member
היא תחטיף לו סטירה, אבל אם

אחרי זה הם יהיו ביחד, אז אני מניחה שזה אח"כ... אחח כבר יש לי תמונה בראש... ולא רעה בכלל! חחחח

kiss 18

New member
גם לך יש תמונה בראש? אני מדמיינת איך היד

באה והילוך איטי..ו...הופפפ צ'אפחה.. הולך דווקא טוב.. אחח מסכן!

kiss 18

New member
אם היא תיתן לך סטירה בגלל ש..

חייכת אליה, או שרק פנית אליה יפה... אני מסכימה שתתן לה 2 סטירות מצלצלות!

תנסה לפנות אליה בצורה עדינה ומכובדת

ותראה אם בכלל היא בקטע. תעשה את זה בחכמה כי אחרת אם היא לא אהבה תרעיון הזה אז פיספסת אותה... אם היא נראת לך שמרנית או שזה לא הסיגנון כדאי לך לערב צד שלישי לפחות לראשונה. בהצלחה!

kiss 18

New member
אממ..

פעם הבאה שאתה רואה אותה אז תחייך אליה, אם היא מחזירה לך חיוך כניראה שהיא בעיניין... ואז תיפנה אליה בצורה עדינה. האמת, שגם מכתב ניראה רעיון לא רע...

תנסה לפנות אליה בצורה עדינה ומכובדת

ותראה אם בכלל היא בקטע. תעשה את זה בחכמה כי אחרת אם היא לא אהבה תרעיון הזה אז פיספסת אותה... אם היא נראת לך שמרנית או שזה לא הסיגנון כדאי לך לערב צד שלישי לפחות לראשונה. בהצלחה!

kiss 18

New member
../images/Emo26.gif עכשיו אנחנו...

רק מחכים ממך לשמוע..."והם חיו באושר ועושר..."

למעלה