בקשת עזרה

לימקי

New member
בקשת עזרה

לפני כשנתיים גיליתי את הפורום הזה אך זה היה כצת באיחור לאחר זמן קצר הריתי לאחר שנתיים של ניסיונות מפרכים להרות וגם אז הריתי רק אחרי IVF ובעצם החזרת מוקפאים אחרי 3 נסיונות שכשלו וכמעט נשברתי. כשגיליתי את הפורום מאוד הצטערתי שלא ידעתי עליו קודם אבל עכשיו אני שוב עומדת על פרשת דרכים ומקווה שתקבלו אותי למרות שאני חובקת בת קטנה בת 10 חודשים. כן למרות שבתי עדיין קטנה אני רוצה שוב לחוות את חווית ההריון והלידה אבל אני כל כך פוחדת לחזור שוב לכל הטיפולים ההזרקות השאיבה המנוחה בבית מצד אחד אני מאוד רוצה עוד ילד וכן כל התקופה הזאת אנחנו עושים סקס חופשי ללא אמצעי מניעה כי לדברי הרופא שלי הריון אצלי באופן טבעי משתווה לזכייה בלוטו. אז מה עושים אני כל כך מפחדת, וגם חוששת שהטיפולים ישפיעו על בתי. מקווה שלא בלבלתי לבן את המח יותר מידי לימקי

אולה *

New member
ברוכה הבאה (השבה) לימקי!!! ../images/Emo20.gif

בדיוק בימים אלה דיברו בפורום זה ובפורום הריון אחרי הטיפולים על אנשים כמוך - אלה שהצליחו בטיפולים ורוצים עוד ילד. לשם המטרה ליאור מנסה להקים פורום נסיוני. ואני ממליצה לך לבקר גם בו. מקווה שהפחדים שלך יתגברו על הרצון ותחבקו עוד ילד/ה בקרוב. בהצלחה

מיכל25אב

New member
בדיוק על זה הולך להפתח פורום חדש..

אני מאחלת לך הצלחה תמשיכי לקרא פה בפורום ואני מקווה שתמצאי לאן לפנות

נועם@בת

New member
ברוכה השבה לסירה שלנו לימקי ../images/Emo45.gif

לותיקות הפורום יש פרוטקציה. גורגונזולה חזרה לכאן "כאילו" לסיבוב נוסף, ואחרי חודש נכנסה להריון ספונטני, אז אולי גם לך זה יצליח את רצויה כאן מאוד, ותרגישי בבית. הסירה הזאת מיועדת לכל מי שנמצא בטיפולי פוריות, גם אם יש לו 6 ילדים. הדבר היחיד שיהיה לך קשה למצוא כאן, זה דיונים על השפעת הטיפולים על בתך- אצלנו זה נחשב צרות של עשירים בשביל שיחות כאלה אנחנו מתכוונים לפתוח פורום נוסף, פורום לאמהות בטיפולים. אני מציעה שתחזרי לטיפולים לאט. לא טיפול אחרי טיפול כמו פעם. בתך עדיין קטנה וזקוקה למאה אחוז אמא, ויהיה לה קשה לקבל שאמא לא פנויה אליה. אם עדין נותרו לך מוקפאים- זאת ההזדמנות להשתמש בהם, כי כמעט ולא צריך הכנה להחזרת מוקפאים. שיהיה בהצלחה נועם

חן (*_*)

New member
לימקי יקרה ../images/Emo141.gif

אני מבינה את חששך, אך יש בידך שתי אפשרויות לדעתי: א. לא להתחיל טיפולים, לסמוך על המזל, להקדיש את כל זמנך לבתך שתהיה בריאה, ולקוות לטוב. אך, קיים גם חשש (וסליחה על הישירות), שכל חייך תקדישי רק לה, והיא תיוותר בת יחידה. ב. ביתך "תסבול" מעט מאי נוחות, כאשר במהלך טיולכן היומי, תבקרו גם במרפאה/מחלקה לצורך בדיקה או זריקה. ביום השאיבה/החזרה, היא תוכל להשאר עם סבתא/ מטפלת, וכשתהיה גדולה, תספרי לה, כמה תרמה היא להשגת המטרה- אחיה/אחותה. *** שאגלה לך סוד
באוזן? בגיל 10 חודשים, נשים רבות יוצאות לעבודה או לימודים, ילדיהן לא סובלים במיוחד אצל מטפלת טובה ואמינה, וההורים מקדישים להם את הזמן הפנוי בשמחה ובאהבה. אישית? גם אצלי זה קרה
. אז, מהן שעה ביום סכה"כ + עוד יומיים בחודש ??????? במה שתבחרי יקירתי....... אני מאחלת המוןןןןןןןןן

רומי 007

New member
ברוכה השבה

כן, אנחנו עדיין כאן ותמיד יש מקום אפילו כשיושבים אחת על הרגליים של השניה אבל ככה זה, מתרגלים ונדמה לי בזמן האחרון שהסירה נהייתה כמו תיבת נוח - מלאה מסוגים שונים, וחלק יולדים וכבר רואים את הקשת ואחרים עוד מביטים ומחכים ליונה. אז בואי חזרה לחתור ומקווה שתקבלי מהר מהר ענף של זית עם פרי קטן או עם שניים לבחירתך.

זוליק

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

נקבלך בזרועות פתוחות, בתנאי שתבטיחי להתעופף במהרה לפורום השכן. שמעתי כבר על רופאים שיצאו בהצהרות כאלו ואחרות ("תצמח לי פטרוזיליה על הראש אם את תיכנסי להריון"....) ולא דובים ולא יער. הריון היה(לא מדובר בי כמובן), פטרוזיליה לא ראיתי שצמחה... אני חושבת שכדאי להתייעץ ולקבל חוות דעת גם מרופאים אחרים ולא להיות נעולה על אחד, במיוחד עם גישה כזאת "חיובית". בכל מקרה, אם תתחילי בטיפולים עדיין תוכלי להעניק תשומת לב לביתך. אולי קצת פחות מהרגיל, אבל בעזרת אהבה מאביה ומהסבים והסבתות, שבטח ישמחו לעזור למטרה נעלה, היא לא תרגיש מקופחת.

לימקי

New member
תודה על התמיכה

לכל מי שענתה ותמכה בי תודה על העידוד והתמיכה. מקווה שכולנו נשוט מכאן מהר לעבר הפורום השכן. תודה לימקי

למעלה