בקשת עזרה..

OH LORD

New member
בקשת עזרה..

שלום לכולם,שמי יותם והייתי שמח מאוד אם תוכלו לעזור לי אני יודע שכבר שאלו את זה,אבל זה לגבי דגמים אחרים של מחשבים אני אמור לקבל עוד יומיים מחשב נייד HP pAVILION 7020EJ הוא מגיע עם ויסטה, איך אני יכול להתקין XP ושיהיה תקין,שיקרא את כל הדברים שצריך,דרייברים וכו'..? אשמח מאוד לעזרה כמו כן אשמח לחוות דעת על המחשב תודה ויום טוב,יותם

kobi 23

New member
תראה,תשמע

דבר ראשון,איזו ויסטה יש לך ? אם אין לך ביזנס או אולטימייט אתה צריך לקנות XP כדין בשביל להשתמש בה כחוק. בכל מקרה,אתה צריך להוריד את כל הדרייברים של הדגם הנ"ל לXP (אני מקווה שיש).צרוב אותם על CD או DVD. והתקן מדיסק התקנה של XP שיש לך. אני מניח שאין לך דיסק OEM של HP אז תצטרך להשתמש באחד ממליון הקודים שיש ברשת (מזהה המוצר).כדי להתקין אותה.וכמו כן תצטרך לעשות אקטיבציה באמצעות הטלפון אם יש לך את אחת הגירסאות שציינתי אתה תוכל לעשות אקטיבציה באמצעות הטל',פשוט תגיד למוקדן שאתה עושה שדרוג מויסטה לXP. אם אין לך את אחד הגירסאות הללו ואתה לא מתכוון לקנות כחוק את התוכנה,אתה יכול למצוא כאלף אתרים שמסבירים איך לעשות זאת.

OH LORD

New member
תודה,רק יש לי עוד שאלה קטנה..

בקשר לויסטה זה פרימיום... אשמח אם תוכל לציין אילו אתרים יש..?

Jan22

New member
בנוגע לכרטיס מסך ...

אתה יכול להוריד את הדרייבר העדכני ביותר מאתר היצרן - ATI/NVIDIA ......

OH LORD

New member
תוכל בבקשה

לכתוב לי חוות דעת על המחשב..? אשמח מאוד אם תוכל..

OH LORD

New member
עוד שאלה..

מצטער על כל השאלות... צצה לי עוש אלה.. הבקשר להתקנת XP: אם אני מתקין XP מתקין מתאם אלחוטי חיצוני ואז עושה מצא התקנים דרך אינטרנט, זה יכול לעבוד..? בתודה, יותם

Y. Welis

New member
לחפש דרייברים באופן ידני

מדגמים קודמים, ולחפש בגוגל דוגמאות של שינמוך דומה.

kobi 23

New member
תשובה במילים פשוטות

שנמוך-שינוי מערכת ההפעלה מויסטה לXP PRO.ושימוש באותו רישיון משתמש הגירסאות הניתנות לשנמוך הינם:ביזנס ואולטימייט. למי שאין את הגירסאות הנ"ל אין אפשרות לעשות את השנמוך הזה ואם הוא מעוניין בXP הוא צריך לקנות כחוק.

OH LORD

New member
וקיים סיכוי ש...

אם אני מתקין ווינדווס לא חוקי זה יעבוד כשורה או בכל מקרה תהיה לי בעיה...?

kobi 23

New member
אאממם.....

בעיקרון אם אתה עושה את זה כמו שצריך לא צריכה להיות בעיה. אך אני לא יכול לפרט מסיבות ברורות

alon57

New member
הודעה חשובה לגבי המחשב הזה

הייתי אתמול בבאג בקניון שבעת הכוכבים והמוכר פשוט הזהיר אותי מהמחשב הזה והראה לי גם מייל שהם קיבלו לא למכור אותו יותר כי יש איתו בעיות והוא דגם דפוק. אם אני לא טועה קראו למוכר רועי, אתם יכולים להתקשר ולשאול. אז ראו הוזהרתם מהדגם הזה.

alon57

New member
אתה יכול לבטל את העסקה

יש חוק שתוך 14 יום אתה זכאי להחזיר את המוצר ולקבל את מלוא הכסף.

למעלה