בקשת עזרה..

iditush forever

New member
בקשת עזרה..

הורים שלי הבוקר מצאו את מינימי מדמם מהאוזן, אוזן ימין, הראש שמוט הצידה ולא מסוגל להרים את הראש ומנער אותו כל הזמן. אבא שלי ניקה לו את האוזן מהדם וקבע לו תור להיום לוטרינר לאחה"צ, אין לי שמץ של מושג ממה הוא נפצע, כנ"ל להורים שלי שמצאו אותה ככה בבוקר עם פצע מחריד באוזן לטענתם. הכלב נמצא בבית כל שעות הלילה ככה שאי אפשר לדעת מה קרה לו ואיך הוא בדיוק נפצע שם באוזן. איך אפשר להקל עליו עד שוטרינר יבדוק אותו? המסכן מהלך בבית עם ראש שמוט ולא מצליח להרים את האוזן, היא נראית שמוטה כזאתי כאילו יצאה מהמקום ואיפה שהקפל הפנימי של האוזן, מדובר בכלב זאב לבן מעורב, הכל מלא דם קרוש כזה והוא לא נותן לאף אחד לגעת לו בראש וצורח מכאבים. האם ניתן לעשות משהו? או לא לגעת לו באוזן ולחכות עד שהוטרינר שלו יבדוק אותו? מסכן הכלב הזה.. כל הזמן נחבל ונפצע.

לא לגעת, ולהקדים את הוט' עד כמה שאפשר

אישית, אם כלב שלי היה כ"כ סובל הייתי עוזבת הכל, לא משנה מה, ורצה לוטרינר.

iditush forever

New member
הוטרינר יכול לקבל אותנו רק בשעות אחה"צ לצערי

עכשיו ברגעים אלו, לוקחים את מינימי למרפאה שיבדקו לו את האוזן. מסכן שלי
, כמה שהוא בכה מקודם. נקווה שזה לא רציני, עושה רושם שהוא נחבל ונחתך שם.

החלמה מהירה

אם הוא היה נותן לגעת הייתי ממליצה לחטא ולחבוש אותו - אבל חובשים את כל הראש וצריך לדעת איך לעשות את זה. אז בינתיים אל תעשו כלום ותחכו שלינדה תפתח ותלכו אליה, היא בטח תטשטש אותו אז לא לתת לו לאכול עד שהולכים אליה. מה שכן - להכניס אותו הביתה שזבובים לא יטילו לו ביצים בפצע ויתפתחו רימות. החלמה מהירה

iditush forever

New member
שוון שוון תודה לך ../images/Emo13.gif

בסוף מתברר שמינימי ננשך באוזנו הימנית, לא פעם אחת, לא פעמיים, שלוש פעמים!! מבירור שעשיתי אתמול בלילה אחי הקטן שיחרר אותו בגינה הציבורית שנמצאת ליד בית הוריי, הוא שיחק שם עם כלבים וכנראה באיזשהו שלב המשחק נהפך לאגרסיבי מידי והוא ננשך על ידי אותם כלבים, באותו רגע אחי לא הבחין בשום מצוקה ולא ראה דימום, הדימום התגלה בבוקר. הוא היה אצל לינדה והיא טיפלה לו באוזן, ניקתה את המקום, טישטשה אותו ונתנה לו אינפוזיה, גילחו וחבשו את המקום ונתנו לו משחות וטיפות אנטיביוטיות להמשך טיפול באוזן כי הפצע היה ממש מזוהם והמסכנון ממש השתולל שם מכאבים שנגעו לו באיזור. עכשיו הוא נמצא פה, לידי, עם תחבושת ענקית על הראש וחצי אוזן מגולחת, הוא ישן כי הוא היה תחת הרדמה, איך אמורים לטפל בפציעה כזאתי? במיוחד שמדובר באיבר כה רגיש כמו אוזן? או שלא לנגוע באיזור שם בכלל ולחכות שיתרפא לבד? תודה לך בכל אופן
.

ליצולה

New member
או שלום לך!

ברוכה החוזרת לסימני חיים... נגמרו המבחנים...? סליחה על הנצלו"ש

למעלה