בקשת עזרה

לא אמרתי בחינם

אך אינני רואה סיבה לשלם סכומי עתק שלא הולכים לכיסה של אותה אישה שטתפל בי אלא לכל מיני גופים אחרים כמו מי שמארגן את זה או לפסיכולוג. אינני מעוניין בטיפול פסיכולוגי או לשלם איזה שהיא קליניקה רק כי הם מארגנים את הטיפול.

כי אני לא מעוניין

אמרתי שאינני מחפש פסיכולוג או מישהו שיעשה הון על חשבוני. אני כן מחפש אישה מנוסה שתשדרג את המיניות שלי, במידת הצורך אני גם מוכן לשלם לה על כך אבל ישירות ולא דרך מתווחים.

qt1

New member
לכבוד מיליארד מיליארד טועים ../images/Emo4.gif

שאת דרכם עוד מחפשים , אם לא מצאתם זה אולי סימן שאין.......... אתה פנית רק למרפאה של ד"ר אלוני או גם לפסיכולוג דרך קופ"ח שמחיר פגישה אצלו שווה לכל נפש? אתה מודע לסכנות במה שאתה מבקש? ביישנות וקושי ביצירת קשרים הם דבר פתיר , אתה רק צריך להחליט שזה מספיק חשוב לך לטפל בבעיה שלך בעזרת איש מקצוע , בכך שאתה פונה דרך פורום באינטרנט לאישה שמוכנה לעזור לך אתה מוריד מערכך , האומנם אתה כ"כ חסר ערך? (אי-אפשר להשוות אישה מנוסה במין לסארוגייט שעברה המון מבחני קבלה ועוברת בדיקות כל 3 חודשים אשר שוללות מחלות מין + הצוות שהיא עובדת איתו ומדריך אותה איך לעבוד איתך). כל הגישה שלך צריכה שדרוג ולא רק הבעיה שאתה מציג כ'ביישנות'. אני לא תוקפת אותך , אני מנסה להסביר לך שאתה משחק באש ... חבל על כל יום , קח את עצמך בידיים ולך לטפל בעצמך במסגרת מסודרת. יש לך אפשרות לפנות למרפאות בבתי-חולים , בכל הערים הגדולות ישנן מרפאות ומחיר פגישה עולה כ 200 ש"ח... אולי לא בדקת ואולי הרמת ידיים! שיהיה לך בהצלחה בהמשך החיים .

בקשת עזרה ../images/Emo53.gif

אם יש כאן מישהי שמוכנה לעזור לאדם ביישן יחסית בן 32 שכמעט לא היו לו קשרים עם נשים ומעוניין ללמוד להיות חופשי במיניות בבקשה שתענה לי כאן או במסר אישי.

../images/Emo24.gifיש טיפולי סארוגייט

אשר יקנו לך הרבה פתיחות ומיומנוניות חברתיות ומיניות. תוכל לפנות לפורום השכן, מיניות וטיפול מיני, תקבל שם הסבר מיקצועי! בהצלחה עידן

אני מעוניין במישהי פרטית ולא סארוגי

כבר בררתי מזמן את הנושא ואינני מעוניין בסארוגייט אלא במישהי פרטית. אינני רואה שום סיבה לשלם סכומי עתק לטיפול סארוגייט כשרוב הכסף הולך לפסיכולוג ולעוד כל מיני גופים ולא לעניין עצמו שעבורו אני בא. אם יש כאן מישהי רצינית ואיכותית שיכולה ורוצה להיות לי לעזר אודה לה אם תיצור איתי קשר.

למעלה