בקשת עזרה

deep ocean

New member
בקשת עזרה ../images/Emo36.gif

השאלה שלי לא עוסקת בנושא הפורום באופן ישיר אבל אני מעריכה את הידע של האנשים פה, ושאלתי את השאלה גם בפורום תמיכה טכנית, אבל אולי יש פה מישהו במקרה שהתנסה במצב כזה: (כרגע אני כותבת במחשב של אבא שלי) הבעיה היא כזאת: שידרגתי את מערכת ההפעלה ל-WINDOWS XP. בכל אופן, הכל היה בסדר, המחשב פחות נתקע וכו´. השבוע צצה הודעה (כאשר המחשב עולה) שאני צריכה להחליף סיסמה עוד 7 ימים. וככה עברו הימים ואני לא זכרתי בכלל שהקלדתי סיסמה בהתחלה. טוב אז ניסיתי להיזכר מה הקלדתי, וכל פעם זה כתבת לי טעות בסיסמה. אז בחרתי את האופציה של לשנות סיסמה פעם אחרת, ואמרתי לעצמי-טוב עד אז אני אזכר. בקיצור היום הגיע יום השינוי ואני עדיין לא נזכרתי בסיסמה אז השארתי את המחשב פתוח אתמול בלילה רק מה העוזרת באה וכיבתה את המחשב!!! (ביקשתי ממנה לא לנקות באיזור של המחשב!! אוף!) בקיצור עכשיו אין לי מושג איך לעקוף את זה אני לא זוכרת את הסיסמה שלי מה אפשר לעשות? זה ממש מעצבן אותי!!!!! ואין לי מושג איך אני יכולה להשתמש שוב במחשב כי כרגע זה לא ממשיך לעלות את עצמו בגלל הקטע עם הסיסמה תודה מראש מיכל

zebra

New member
קשור באופן ישיר

את בעצם שואלת אותנו איך לפרוץ סיסמת אדמיניסטרטור במחשב שעליו מותקנת חלונות XP ושאת הבעלים החוקיים של אותו מחשב. אם זה לא שייך לפורום הזה אז לאיזה פורום כן??? התשובה לשאלה טמונה בקובץ SAM שמרכז את הסיסמאות במערכות NT לדורותיהם. אם תצליחי ממצב דוס למחוק את הקובץ הזה או אפילו רק לשנות את שמו אז בוודאי תוכלי להיכנס למחשב בלי סיסמא, כמו כן קיימת אפשרות להשתמש בתוכנה לפריצת סיסמאות. האחריות לביצוע ולתוצאות עליך בלבד.

deep ocean

New member
הי לכם ותודה ../images/Emo13.gif

כתבתי שזה לא קשור, כי לא התכוונתי שתתנו לי אמצעים לפריצה, אלא דרכים לשנות את המצב באופן חוקי. ברור שיש קשר לפורום, התכוונתי שאין קשר לפריצה לא חוקית. בכל אופן יצרה איתי קשר מישהי מפורום אחר בו אני כותבת באופן קבוע והיא עזרה לי. נכנסתי למחשב במצב SAFE MODE-PROMPT ONLY ושם נכנסו ל-USER שלי ושינינו את הסיסמה שלי לסיסמה שאני זוכרת (אני כבר לא זוכרת את השלבים בפירוט מלא, כי זה היה בטלפון) תודה בכל אופן ויום טוב לכולם

למעלה