מוצרי באפי
אם לא ידעת ולא שמעת עדיין, יש חנות אונליין למוצרי באפי (וסדרות אחרות). כנסי לקישור שלמטה. יש מלא, אבל מלא, מוצרי באפי, מה שאת רוצה, זולים ויקרים. אם לתת טיפים בקניות, עד לזמן מה הטבעת של באפי ואנג´ל הייתה הפופולרית ביותר, ולכן היא גם נשארה עד היום בעמוד הראשי. היא עדיין פופולרית, אבל פחות. הייתי ממליצה חתימה/מות, שזה הדבר הכי יקר שם פחות או יותר, או שעון קיר/יד, אם את חובבת ספייק יש תליון מדהים עם שמו, אם את אוהבת את פיית, יש חולצת פיית´. אם את אוהבת נובלים, יש כמה ספרי נובלות של באפי, כמין פאנפיקים. אלא אם את מעדיפה משהו רציני או אמיתי יותר, יש ספרים על שרה מישל גלר, או כל מיני מדריכי קוטלת ובאפי. הלאנץ´ בוקס הם במחירת חיסול עכשיו, אבל אני לא מאמינה שיהיה לך מה לעשות בזה. יצאו עכשיו גם סריות של מגבות באפי. אם יש עדיין את הילדה בך, יש דמויות אקשן של כל הדמויות כמעט. לא כדאי לקנות יתד, שאותו יש רק מסוג אחד, כי זה לא הדבר הכי זול שם, ואת פשוט יכולה לגלף בעצמך. חוץ מזה, יש המוני מגאזינים וספרים ודברים אחרים לקרוא, כוסות, משחקים שונים, פוסטרים, תכשיטים, בגדים. והזולים ביותר הם הקעקועים, מדבקות, מגנטים ועוד ועוד בלי סוף של דברים. אז תלוי מה את רוצה, אמרתי לך איך זה הולך ומה כדאי ומה לא, אבל תלוי מה את אוהבת, מה את רוצה, מה סכום הכסף המקסימלי (גם עם זה 2.003.000 דולר). תכנסי, זאת החנות האונליין עם מוצרי באפי ההכי שווה וההכי מוכרת. אם באמת יש לך את העונות מוקלטות, זה שיקול אישי. כי כרגע את לא זקוקה לקלטות חדשות נוספות, הגם שזה לא כל כך זה ואת צריכה להזמין כל חצי בנפרד (בא בשלוש ושלוש=שש) אבל יכול להיות שהקלטות יישחטו עם השנים, והמקוריות יחזיקו יותר זמן, ואת אפילו לא חייבת להשתמש בהן בינתיים. בקשר לכדור הבדולח, אם יש דבר כזה באמת, סביר להניח שתמצאי את זה בחנויות מיסטיקה וכאלה, ובלי שום קשר לבאפי. אבל הדברים האלו צריכים להיות יקרים מאוד. כמה אלפי דולרים/שקלים פלוס. את השיקולים תעשי לפי דעה אישית, בזה אני לא יכולה לעזור לך. וחוץ מזה, מקווה שעזרתי לך.