בקשת עזרה לד.

בקשת עזרה לד.

דניאלה וחברי הפורום שלום שלום ישבתי לידך בכנס במכון מופת אני מתרשם מפורום זה היות וילדי גדולים אני עוסק יותר בעיניינים הקשורים לנגישות,וועדות ,ועוד אני חבר הנהלת נאמן (נפגעי אירוע מוחי )שמנסה לעזור דרך העמותה ובעצמי . לצערי לא כל מי שפנה אלי הצלחתי לכוון ולמצוא לו פתרון או מזור אחת מהם זוהי: ד. שעליה אני מעוניין לשוחח עמך ולקבל ממך עיצה, קצת על ד.: היום היא בת 30 לפני 5 שנים קיבלה אירוע מוחי בזמן לידת ביתה מאז כמעט לא שוקמה וחיה ללא תמיכה רגשית וללא שיקום גופני היא הגיעה למצב בו היא לעיתים גם לא רואה פעם בחודש לשעה את ביתה -היום בת 5 ד. חיה בנפרד מבעלה שנטש אותה לאחר מחלתה . אצלו נמצאת ביתם המשותפת , ד. פונתה מדירתם ברמת גן !! כעת היא מתגוררת בתנאים גרועים למצבה בבית אמה( שגם היא טלנובלה משל עצמה ) בעיר קטנה בצפון הארץ. מבחינה כלכלית ד. מקבלת וחיה מקצבת 4000 ש"ח שר"ם ונכות כללית בלבד מבחינה משפטית עורכת הדין שלה נטשה אותה שבוע שעבר היא נואשת מאוד ורוצה לאפשר לה לראות את ביתה לפחות פעם בשבועיים האם יש למישהו מכן ניסיון במצב כזה?? האם מישהי מכירה גוף שיכול לעזור לה ??1 אין מה להרחיב את הדיבור על הגורמים הרשמיים שהביאו אותה למצב הזה מהם לא ניוושע ממתין לתשובה איציק

היא היתה והינה משותקת בצד שמאל

ובעלה החליט לא לעזור ויש דברים שאיני יודע ודברים שלא אדע כי אני לעודד הגעתי. ואליכם פניתי כי לפנינו מקרה קשה ואיך פותרים אותו מעתה והילך

shirlygn

New member
פנה לעמותת נאמן

עמותת נאמן מסייעת לנפגעי אירוע מוחי בכל התחומים. כדאי לפנות אליהם. www.neeman.org.il

למעלה