בקשת עזרה יצירתי

michal24

New member
בקשת עזרה יצירתי

אני מכינה סמינריון בקורס שעוסק בפרסומות ויחסי ציבור והקשר שלהם לתרבות בישראל - האם האם משקפים מגמות, שינויים וכדו´, ואני מחפשת נושא. דוגמאות, רק כדי שתבינו : זה יכול להיות משהו על ציר של זמן - איך קבוצות מסויימות יוצגו בעבר בפרסומות לעומת היום (בני נוער, נשים, גברים, דתיים וכדו´), או איך ערכים השתנו בפרסומות לאורך זמן (ערכי משפחה היום ופעם למשל) זה יכול להיות השוואתי (דתיים לעומת חילוניים, נשים לעומת גברים). כל רעיון או מחשבה בנושא יתקבלו בברכה. הרבה תודה מיכל

מוגג

New member
השפה

היא נושא מהותי ביותר בפרסומות. מהו סגנון הפנייה? "אתה חייב את זה לעצמך" או "מחקרים מוכיחים". שימוש בסלנג כנסיון התחנפות לנוער. כיצד ערכים שונים משתקפים בפרסומות למשל פעם הטוטו קידם את הספורט בישראל וכיום הוא דרך להתעשרות. נושא מעניין אחר כפי שהזכרת מי הם הדוברים בתשדיר/מודעה: מומחים? נשים? נשימומחיות או גברים חתיכים? עממיים או אינטלגנטים? וכו´

../images/Emo45.gif ופרסומת שתעזור לך היא

הפרסומת של מפעל הפיס- זה שלי, שלייייי הדגשה על "שלי" להתפרקות הקולקטטיב תעזור לך הכתבה משע לילות (ידיעות אחרונות) תקציר מצורף

michal24

New member
תודה וגם שאלת הבהרה

קודם כל תודה על הרעיונות. הרעיון של הערכים עם הדגו´ של מפעל הפיס נראה לי מעולה ופוטנציאלי. אני אחפש עוד דוגמאות לזה, אם יש לכם תוסיפו. השאלה היא מה בדיוק הרעיון בהתפרקות הקולקטיב ? אם אפשר קצת פירוט. תודה.

למעלה